значи купувам тази джаджа, която се намира близо до АБС-а която съединява маркуча излизащ от казанчето на чистачките с маркуча който отива до задната пръскалка представлява малка пласмасова джаджа която играе ролята на "винтил" и не позволява на водата от багажника да се връща в казанчето поради разликата във височините че сега съм го направил с една медна тръбичка от хладилник и чакам по 30-40 секунди докато иде водата и почне да пръска
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
купувам джаджа за чистачки
Collapse
X
-
А пък аз мисля, че е много по-вероятно причината да не е в клапанчето, а да има другаде пропуск по пътя (то не е и толкова трудно да се провери дали е клапанчето). Впрочем, цената която споменаваш ми се вижда малко висока (освен ако за Алфите не са някакви по-специални ).ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Pecho написа:А пък аз мисля, че е много по-вероятно причината да не е в клапанчето, а да има другаде пропуск по пътя (то не е и толкова трудно да се провери дали е клапанчето). Впрочем, цената която споменаваш ми се вижда малко висока (освен ако за Алфите не са някакви по-специални ).
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар