След малко и това ще направя... ,че заради този комутатор изгубих 5 дена докато остановя точния проблем (срам) Ако го намеря днес се надявам да ПАЛЯ! btw напиши на лс дани да ти пратя кабелите и ако си харесал нещо друго от 155-цата.
И комутатор взех и още едно еку от купе 16в но тази гадина неще да дава сигнал към комутатора и това си е! И никой неможе да ми каже от какво е! Ще минавам на мега. Продавам Острич 2! За Ключ!
Ици ми каза,че твоето няма имобилайзер.Пък и моята инсталация няма пин за връзка към имобилайзер системата... Аз нали боднах и острича и заредих разни глупости вътре и пак ефект никакъв. Иначе не е от датчика в делкото.Сложих му ЛЕД пулсира.Взех друго делко и го въртях на ръка (включва си реле и тн когато го завъриш и когато спреш след 2 сек изключва)...
Ици ми каза,че твоето няма имобилайзер.Пък и моята инсталация няма пин за връзка към имобилайзер системата... Аз нали боднах и острича и заредих разни глупости вътре и пак ефект никакъв.
Е как да няма имобилзайзер като има,нали си имам ключ и си ми светеше и на таблото,а и като разглобих колата изпадна от около патрона гривната му.
Коментар