Здравейте,търся лула-гумената част в която влиза свеща за Брава 1.8 16клапана
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
лула за свещ
Collapse
X
-
eba si foruma-dva puti tursih nesto nisto ne mi ofertiraha samo edin bastun mi predporucha da si go kupia ot magazina-az ako iskam ot magazin da si go kupia niama da pisha i da si gubia vremeto tuka be i niama da pisha na kirilica zastoto mi pisna еба си форума-два пъти търсих нещо нищо не ми офертираха само един бастун ми предпоръча да си го купя от магазина-аз ако искам от magazin да си го купя няма да пиша и да си губя времето тука бе и няма да пиша на кирилица защото ми писна Модерирал МиткоBrava 1.8 16V
Коментар
-
Я кажи сега какво очакваш от форума...С удоволствие ще прочетем всички... да видим какво ще измисли хитрата ти главурда!Хайде довърши си спора... то се е видяло че с такива като тебе пумпали няма оправия ама поне да ти разберем исканията...Като обиждаш някой който не познаваш би следвало да изложиш някакви доводи... а пък когато го правиш срещу група хора е задължително!FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Mitko написа:Mazgarev написа:Я кажи сега какво очакваш от форума...С удоволствие ще прочетем всички... да видим какво ще измисли хитрата ти главурда!Хайде довърши си спора... то се е видяло че с такива като тебе пумпали няма оправия ама поне да ти разберем исканията...Като обиждаш някой който не познаваш би следвало да изложиш някакви доводи... а пък когато го правиш срещу група хора е задължително!FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Mazgarev написа:Mitko написа:Mazgarev написа:Я кажи сега какво очакваш от форума...С удоволствие ще прочетем всички... да видим какво ще измисли хитрата ти главурда!Хайде довърши си спора... то се е видяло че с такива като тебе пумпали няма оправия ама поне да ти разберем исканията...Като обиждаш някой който не познаваш би следвало да изложиш някакви доводи... а пък когато го правиш срещу група хора е задължително!Brava 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар