Търся си джанти за бравото(4x9 до 15 цола, и спирачен механизъм от барабан към диск за отзад, по възможност да са от Сливен че не ми се занимава с куриери.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
търся си лети джанти и дискови спирачки(отзад) за браво
Collapse
X
-
аз имам едни джанти 15-ки от мареа са , тия където със 6 лъча модела... но кофти е че са за боядисване , каня се да ги боядисвам от незнам колко време и да ги слагам на темпрата , ошкурени са почти на 100 % , остава само бояджалъка.... има и гуми 195/50/15 едните са бриджстоун , другите са йокохама , гумите ще изкарат 1 сезон да не кажа и два... ако искаш пиши ми лично да се разберем нещо , поздрави :DCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
колега виж тези,може и без гумите http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...786&highlight=Fiat Coupe 1.8 16V
Fabbrica Italiana Automobili Torino
Коментар
-
Re: търся си лети джанти и дискови спирачки(отзад) за браво
Колега имам обява // лети джанти FONDMETAL // Виж ги такива джанти в БГ други няма има снимков материал а как стоят на колата !!!,,,,... Румен Богданов ,разполагам с всичко което ти трябва за прехода кьм диск. спирачки! 1 СП. АПАРАТ 2 ДИСКОВЕ НА 3000км 3 предпазна тава,шайби .последната сп, трьбичка до тавата и цена 120 лв 0878643051
Коментар
-
Re: търся си лети джанти и дискови спирачки(отзад) за браво
Колега имам всичко за прехода кьм дискови сп. НА теб ти трябва - Предпазна тава на която има планка за сп. маркуч , носеща планка за с. апарат ,дистанциона шайба преди главината ,имам чудесни дискове на 2-3000 км. и спир, апарати здрави ! 120 лв комплект скаип gotiniarbb =gsm 0878643051 ИМАМ обява ..продавам джанти fondmetal.. Румен Богданов
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар