Купувам 4 по ниски пружини за типо,давайте предложения :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам 4 по ниски пружини за типо
Collapse
X
-
mi_ho написа:Колега, когато си купих моето BRAVO беше със спортно окачване. Аз си му сложих оригинални пружини и другите са ми в повече. Ако решиш че стават за теб мисля че срещу 50 лева ще се возиш доста по нискоex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Значи, пружините съм ги ползвал само от Горубляне до ж.к.Овча купел. Купих BRAVO-то, отидох си до нас и реших на момента да ги махна. Проблемът е, че колата е невероятно ниска. Направо не се кара. Пружините са червени с около 5-10 см по-къси от оригиналните. Според мен им няма абсолютно нищо, то какво ли може да се повреди по една пружина. Ако карате по-спортничко може и да ни хареса. В завой може да влезеш и с 300, но по нашите пътища...!? С тези отвратителни дупки и най-вече шахти...!? Незнам. Вие си решавате.
PUNTO Selecta
Коментар
-
mi_ho написа:Значи, пружините съм ги ползвал само от Горубляне до ж.к.Овча купел. Купих BRAVO-то, отидох си до нас и реших на момента да ги махна. Проблемът е, че колата е невероятно ниска. Направо не се кара. Пружините са червени с около 5-10 см по-къси от оригиналните. Според мен им няма абсолютно нищо, то какво ли може да се повреди по една пружина. Ако карате по-спортничко може и да ни хареса. В завой може да влезеш и с 300, но по нашите пътища...!? С тези отвратителни дупки и най-вече шахти...!? Незнам. Вие си решавате.
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар