Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся двигател за Фиат Типо 1.4 карборатор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся двигател за Фиат Типо 1.4 карборатор

Здравейте Търся двигател за типо 1.4 или 1.6,ако някой може да помогне Благодаря предварително :PГрешен раздел -> ПреместенаКолега, прочети правилата на форума!Модераторски екип на fiat-bg.org

Re: Търся двигател за Фиат Типо 1.4 карборатор

nznz написа:
    Здравейте Търся двигател за типо 1.4 или 1.6,ако някой може да помогне Благодаря предварително :P
    ходи при "италянеца" не може да няма а и цените са му добри..п.с.а случайно на типото да му седи TPS-а?
    ВСЯКА ПРАВА ДРАГ,ВСЕКИ ЗАВОЙ ДРИФТ...
    (FiAT Coupe TuRb0 & BmW ///M5)

Коментар

Ако не е спешна работата аз ще имам ама след около два месеца! Ще свалям моя и ще минавам на малко по-голям! @ fiatcoupe1.8 Карбураторно типо няма TPS, колега!!
      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

xctr написа:
        Ако не е спешна работата аз ще имам ама след около два месеца! Ще свалям моя и ще минавам на малко по-голям! @ fiatcoupe1.8 Карбураторно типо няма TPS, колега!!
        До кви пари горе-доло :P :D

Коментар

nznz написа:
          До кви пари горе-доло :P :D
          Имаш лично съобщение, погледни го!
          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

здравеи аз имам двигател 1.6 за типо 92 год двигатела е в отлицно състояние

Коментар

Имам двигател 1.4 моноинжекция с всичко по него 0888717641 тони, ще се разберем за цената
              Tipo 1.4 i. e.

Коментар

Working...
              X