Здравейте,Извън тема:Наскоро се регистритах във форума и съм приятно изненадан от духа на приятелство и взаимопомощ , който виждам тук! Поздрави на всички , които допринасят за това ( тоест на всички).Сега по темата.Искам да си купя Фиат Стило от собстеник.Тотално ми писна от дебилните авто "къщи" , които не са къщи а открити паркинги с някая вмирисана каравана и селяни ядящи кренверши и лютеница вътре/вън.Ще спестя цялостното мнение за тези хорица и ще дам подробности за това какво търся.Предпочитам бензинов двигател , но нямам точно набелязан и съм отворен към предложения от най-малкия ( 80 к.с. мисля) до колкото има.За дизелов дригател съм малко зле настроен , защото си мисля ,че ще шуми много , но ако някой иска да ме убеди в обратното съм склонен да погледна и дизел.За вратите предпочитам да са 2/3 , но няма да откажа добра оферта и с 3/4 .За километри нямам изисквания.За цвят не мога да преживея зелено и червено ( във всякакви разновидности) , за всеки друг съм склонен най-малкото да разгледам наживо.За година мисля да е 2001-2003 защото след 2003 стават значително по-скъпи ( и разбираемо да е така).Надявам се на добро техническо състояние и изправност на автомобила.Имайки впредвид реалностите на пазара мисля , че ценови диапазон от 5000 до 6000 лева е нормален.Чакам предложения на ЛС. Поздрави !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търси се:Фиат Стило
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар