Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Задна пружина Фиат Мареа Уикенд

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Задна пружина Фиат Мареа Уикенд

Купувам задна пружина за Фиат Мареа Уикенд (комби) на разумна цена.По възможност от Бургас и региона.
    EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Re: Задна пружина Фиат Мареа Уикенд

itan75 написа:
    Купувам задна пружина за Фиат Мареа Уикенд (комби) на разумна цена.По възможност от Бургас и региона.
    имам перфектни прожини пращам и по еконт цена 1 бр 30 лв оргинални0877878203

Коментар

DIVAKKA написа:
      itan75 написа:
      имам перфектни прожини пращам и по еконт цена 1 бр 30 лв оргинални0877878203
      Ок колега може ли снимки и да измериш със шублер дебелината на витките? Ако са 7-7.5витки и тяхната дебелина е 13мм купувам ги.Питам,защото ми пратиха същите като брой витки,но тяхната дебелина бе 12мм и колата легна.

Коментар

0877878203[/quote]Ок колега може ли снимки и да измериш със шублер дебелината на витките? Ако са 7-7.5витки и тяхната дебелина е 13мм купувам ги.Питам,защото ми пратиха същите като брой витки,но тяхната дебелина бе 12мм и колата легна.[/quote]имам 7,5 витки 13, 2 дебелина перфектни са давам и гаранция0877878203

Коментар

ЪП

Коментар

имам 7,5 витки 13, 2 дебелина перфектни са давам и гаранция0877878203[/quote]

Коментар

Working...
            X