След физическа саморасправа с неправоспособна кака ... бравото отстъпи с разбито дясно "око". Ако на някой му се намира електрическо такова нека да ми пише... Ако някой продава и лупи също бих купил чифт при нормално съотношение цена/качество Пишете лични чета ги редовно. Благодаря на отзовалите се предварително Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам десен фар или 2 фара с лупи за Браво
Collapse
X
-
2 фара с лупи за Браво
Здравей,Предлагам ти два ел. фара с лупи Valeo - 180лвили два ел. фара рефлекторни след като ги сваля от колата ми в събота или неделя (цена след като им видя състоянието, но не повече от 100лв).Лупите ги продавам защото като си търсех фарове с лупи поръчах на две различни места - и после получих и от двете.На външен вид изгледжат отлично - не съм ги отварял за почистване. Не са купувани от България. Ако избереш моята оферта получаваш безплатна доставка до центъра на Панчарево или някое по-известно място (за да не се загубя. :D ).Поздрави,СтефанAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
-
Re: Купувам десен фар или 2 фара с лупи за Браво
Doctor_sink написа:След физическа саморасправа с неправоспособна кака ... бравото отстъпи с разбито дясно "око". Ако на някой му се намира електрическо такова нека да ми пише... Ако някой продава и лупи също бих купил чифт при нормално съотношение цена/качество Пишете лични чета ги редовно. Благодаря на отзовалите се предварително Поздрави
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар