Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интеркулер за Темпра

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Интеркулер за Темпра

Търся интеркулер за Темпра 1,9 дизел - 1992г.
    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

имам 60 лв

Коментар

letajanta написа:
      имам 60 лв
      Мой е. Стига да не е пробит Дай тел на ПМ

Коментар

Отбой - не е това. Продължава да се търси интеркулера...

Коментар

0886 44 02 74

Коментар

letajanta написа:
            0886 44 02 74
            Не ми е до един тел.разговор но ако казваш интеркулер на това от снимката която си ми изпратил, не разбирам каква ще бъде темата на разговора?

Коментар

пусни снимка какво търсиш,и няма да има неразбрали
              селото се оказа точно в града

Коментар

батенце в тунинг.бг се продават няколко кулерчета, виж някой може да ти върши работа! а и има доста хора които правят/поправят таквиз чудеса на техниката!
                "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

$ abarth $ написа:
                  пусни снимка какво търсиш,и няма да има неразбрали
                  Ами мисля да съм написал достатъчно ясно какво търся...Трудно ми е да снимам точно това, под бронята е и ще ми трябва канал.Добре, ще опитам да обясня че е също като радиатора за охлаждане на водата, по-малък е по габарит и с доста по-голями отвори за въздуха който циркилира през него :D
                  Прикачени файлове

Коментар

toko написа:
                    батенце в тунинг.бг се продават няколко кулерчета, виж някой може да ти върши работа! а и има доста хора които правят/поправят таквиз чудеса на техниката!
                    Ще прегледам и там, 10х за идеята.Аз обаче търся нещо което просто да го монтирам и да не се занимавам с преправяне.Не съм склонен да го купя нов защото е около 600лв.Тоест ми трябва втора употреба от същата кола Само да вметна че този който карам в момента е преправян - едната от тръбите на "новия" идваше челно а не както е оргинално отгоре. Това наложи да го разкапсуловам, да режа, наставям и лепя пластмасата и сега в крайна сметка виждам че там където беше залепено се е пропукало и изпуска налягане.Точно това искам да избегна и сега - нямам време за труд и творчество още един път. Нямам време и да обикалям разни гробища - предишния път ми беше достатъчен

Коментар

Продавам АВТОМОБИЛ на части - FIAT TEMPRA 2.0 i, 91г, Тел.: 0885888409 Продава публикувана в 10:26 часа на 30 март, 2006 год. Продавам АВТОМОБИЛИ на части LANCIA THEMA,DELTA,DEDRA,PRISMA,FIAT BRAVO,BRAVA,MAREA,TIPO,TEMPRA,CROMA,UNO,RITMO,REGA TA,ALFA 164,146,145,90,75,33,GULIETA, Тел.: 0898214681, e-mail: d_dan4o@abv.bgнаселено място: София Продава публикувана в 0:31 часа на 25 април, 2006 год. Продавам АВТОМОБИЛИ на части FIAT UNO, RITMO, REGATA, TIPO, TEMPRA, PUNTO, FIORINO, CROMA, PANDA, LANCIA PRISMA, THEMA, ALFA 33, 155, Тел.: 0889321731
                      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Колега, а в автоморга Анкол срещу резиденция Враня провери ли?
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                          Сега не съм, утре ще звънна да питам.Много се съмнявам обаче че по тел. ще свършим работа с тях.Когато бях там предишния път ми намериха само 2, и нито един не беше това което ми трябваше.

Коментар

Esper написа:
                            letajanta написа:
                            0886 44 02 74
                            Не ми е до един тел.разговор но ако казваш интеркулер на това от снимката която си ми изпратил, не разбирам каква ще бъде темата на разговора?
                            Сори много добре знам какво е кулер и го имам тази снимка е на воден и климатичен радиатор бяхме говорили с някой от форума грешката е моя , трябваше да му пусна снимка и съм я пуснал на теб

Коментар

Esper написа:
                              Vladim написа:
                              Сега не съм, утре ще звънна да питам.Много се съмнявам обаче че по тел. ще свършим работа с тях.Когато бях там предишния път ми намериха само 2, и нито един не беше това което ми трябваше.
                              Както и преполагах - "Имаме но ни трябва мостра!" Същото чух и първия път. Отидох и се оказа се че нямат

Коментар

Working...
                              X