Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам ето тази част за фият брава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам ето тази част за фият брава

трябват ми това което съм маркирал на снимка то се вижда ясно и също така машинката където е за парното а именно ( реголиране на топло-студено степените 1,2,3,4 и къде да го направиш да духа евентуално в краката или на стъклото или срещу вас тази машинка ми трябва също ) предлагайте цена на ЛС от стара загора съм
    Прикачени файлове

KOLEGA TOVA VSI4KOTO ZA 50LEVA AKO TE USTROIVA RAZBIRASE.MOQTA E FIAT BRAVO.PROSTO TRQBVA DA GO SVALQ I GOTOVO.AKO IMA6 INTERES MI ZVANI-0884196342.AZ SAM OT TOPOLOVGRAD.IMAM PRIQTEL KOITO PATUVA REDOVNO ZA STARA ZAGORA I MOJE DA TI GI PRATQ SAMO TRQBVA DA GI SVALQЕдин съвет колега, прочети правилата на форума преди да изказваш мнение!Модераторски екип на fiat-bg.org
    123456

Коментар

от София сам25лв струва при менАко те устройва дай адрес на лично и ти го пращам утре

Коментар

ето тази част е машинката на парното това ми трябва а там където е стрелката там това копче ми е счупено затова си търся да си купя а именно там е където са степените а именно 1,2,3,4
        Прикачени файлове

Коментар

fiat

Здравей колега имам само централната конзола цена 25лв.тел.0878873132
          Прикачени файлове

Коментар

аз имам комплект врътките за 20лв

Коментар

Имам само централната конзола , врътките ги продадох, ако ти върши работа - 15лв.Към нея има бонус преходник за CD който е леко счупен но не си личи много, ползвал съм го2 години.
              Ex Fiat 126P
              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
              Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
              Alfa Romeo 147 1.6 TS
              Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
              X