Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сполер над третия стоп за BRAVO

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сполер над третия стоп за BRAVO

търся си спойлерче за браво дето е над третия стоп, ако някой прода да казва цената!!!

колега и аз си търсих същото нещо ... и си намерих . Магазина се казва Вили Дизайн , спойлерчето си е от браво ГТ ( по неговите думи) , цената е 20лв( + 20 за поставяне ). Лошото е че този магазин се намира в един забит квартал в София.Ако проявиш интерес мога да ти дам гсм-а му ( даде ми визитка човека )да се разберето нещо куриери муриери. Иначе аз следващатата седмица ще отида с моито Браво да го видя как седи и евентуално да го слагам.
    Fiat Stilo JTD ....sold
    Volvo C 70 ....

Коментар

Mescalin написа:
      колега и аз си търсих същото нещо ... и си намерих . Магазина се казва Вили Дизайн , спойлерчето си е от браво ГТ ( по неговите думи) , цената е 20лв( + 20 за поставяне ). Лошото е че този магазин се намира в един забит квартал в София.Ако проявиш интерес мога да ти дам гсм-а му ( даде ми визитка човека )да се разберето нещо куриери муриери. Иначе аз следващатата седмица ще отида с моито Браво да го видя как седи и евентуално да го слагам.
      Коега... питай моля те, като ходиш дали имат нещо за Брава-Мрава!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

колеги дайте повечко инфо каде може да се намери този спойлер и има ли богат избор или само стандартния? и аз си търся някакъв готин
        Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Anaboliy написа:
          колеги дайте повечко инфо каде може да се намери този спойлер и има ли богат избор или само стандартния? и аз си търся някакъв готин
          ами колега както казах във Вили дизайн , в Сиджи бях в магазина дето е в красна поляна и там нямаха нищо за Браво. Мисля че има и възможност да се преправят по твой вкус ама едва ли цената ще ти хареса.В софия поне такива магазинчета бол , обиколи един ден и ще мернеш 5-6 гаранция.
          Fiat Stilo JTD ....sold
          Volvo C 70 ....

Коментар

е то като питаш за браво те недават нищо освен стандартния, затва мериш и търсиш по размер, пък може и сналагане да пробвашПС Ми не ми се обикаля тук по магазините без да знам каде отивам )
            Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Mescalin написа:
              ето тва ми е поштата ако можеш дай телефона на тоз магазин да му званна! пък и цената е добра аз мислех 4е ще е мн по скъп! мерси-"" аа на ГТ-то задния прозорец има три дупки и от вътрешната страна се хваща с некви гайки!!""

Коментар

някой знаели каде в СОфия има със сигурност спойлер за бравото или друг който да става. Дайте адрес на магазин и ако има някакъв каталог в нета? само да не е оня грозен и подигравателен саит на Лион тунинг
                Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Working...
                X