търся си спойлерче за браво дето е над третия стоп, ако някой прода да казва цената!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сполер над третия стоп за BRAVO
Collapse
X
-
колега и аз си търсих същото нещо ... и си намерих . Магазина се казва Вили Дизайн , спойлерчето си е от браво ГТ ( по неговите думи) , цената е 20лв( + 20 за поставяне ). Лошото е че този магазин се намира в един забит квартал в София.Ако проявиш интерес мога да ти дам гсм-а му ( даде ми визитка човека )да се разберето нещо куриери муриери. Иначе аз следващатата седмица ще отида с моито Браво да го видя как седи и евентуално да го слагам.Fiat Stilo JTD ....sold
Volvo C 70 ....
-
Mescalin написа:колега и аз си търсих същото нещо ... и си намерих . Магазина се казва Вили Дизайн , спойлерчето си е от браво ГТ ( по неговите думи) , цената е 20лв( + 20 за поставяне ). Лошото е че този магазин се намира в един забит квартал в София.Ако проявиш интерес мога да ти дам гсм-а му ( даде ми визитка човека )да се разберето нещо куриери муриери. Иначе аз следващатата седмица ще отида с моито Браво да го видя как седи и евентуално да го слагам.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Anaboliy написа:колеги дайте повечко инфо каде може да се намери този спойлер и има ли богат избор или само стандартния? и аз си търся някакъв готинFiat Stilo JTD ....sold
Volvo C 70 ....
Коментар
-
Mescalin написа:колега и аз си търсих същото нещо ... и си намерих . Магазина се казва Вили Дизайн , спойлерчето си е от браво ГТ ( по неговите думи) , цената е 20лв( + 20 за поставяне ). Лошото е че този магазин се намира в един забит квартал в София.Ако проявиш интерес мога да ти дам гсм-а му ( даде ми визитка човека )да се разберето нещо куриери муриери. Иначе аз следващатата седмица ще отида с моито Браво да го видя как седи и евентуално да го слагам.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар