Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам джанти+ гуми

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам джанти+ гуми

Здравейте.Търся лети джанти 13 или 14’ с гуми.Може и читави железни вместо лети!Предложения моля предимно на ЛС.С предимство са по евтините комплекти.Поздрави

имам лети джанти 14 6jтърся им 120 лв .. обаче нямам снимки в момента като ги снимам ще ти ги покажа ... гуми мога да ти дам към тях 2 бонус ама са различни , 175/65 са и двете

Коментар

Ами нека видя джантите,а за гумите допълнително....П.П.Да използвам момента да доуточня размера на гумите-185/50/55/60/14 -това е максимума за 14’.За 13-каквито такива

Коментар

Ами нека видя джантите,а за гумите допълнително....П.П.Да използвам момента да доуточня размера на гумите-185/50/55/60/14 -това е максимума за 14’.За 13-каквито такива П.П.2 Сега забелязах,че съм пуснал темата в неподходящият раздел.Съжалявам за което.....

Коментар

Все още се търсят.Уточнявам отново-интерес имам към комплект гуми+джанти или само гуми.Цени от рода на 300лв за комплект гуми 2007г + 4 железни джанти (всичко втора употреба) просто не ме интересуват.Автомобила е Фиат Пунто Кабрио.Търся по възможносъ 4,но и 2 ме устройват за сега.Поздрави и хубав ден на всички!

Коментар

Горе

Коментар

Колега, 4 железни джанти от фиат мареа. Добри са. по 20лв. Има гуми на тях - 185/65/14 - предни клебер (5-7мм. грайфер, 2007г.) по 20лв. - задни Firestone (5-7мм. грайфер, 2005г.) по 15лв.
              Колкото повече - толкова повече!!!

Коментар

Working...
              X