около 90-91-92, е нямам нищо против и 96 да е ама нямам толкова пари. за крома двигателя да е бензинка 2.0 8 или 16в няма значение, ако е темпра предпочитам 1.8 двигателя. други изисквания нямам, моля ако някой има предложение нека ми го прати на л.с. с цената и ако има снимки. Всичко хубаво!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам Темпра или Крома
Collapse
X
-
ами още не е за честито след малко ще я капарирам, иначе е договорена. :D не са 3 минути, колега, :D 12 часа и 3 минути са. всъщност си ще си купя колата благодарение на форума - http://www.fiat-bg.org/forum/search....thor=ivo+iliev човека е адски точен, мъж на място отвсякъде, повози ме както аз исках и после ми даде ключовете и каза ходи се разходи с приятелката си аз ще си пия бирата тук :P и така и стана. чак ме е шубе да говоря преди да е наистина моя, ама айде за вас http://mobile.bg/perl/main.cgi?topme...458&f1=details това е колата.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
мерсаж, вече я капарирах. между другото да попитам по принцип ли са им лоши спирачките на темприте, щото вчера на всички които пробвах бяха доста зле-педала потъва почти додолу и се втвърдява. ясна ми е ситуацията с въздуха, надявам се да е било от това, а не че по прцип са им зле спирачките.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba84 написа:мерсаж, вече я капарирах. между другото да попитам по принцип ли са им лоши спирачките на темприте, щото вчера на всички които пробвах бяха доста зле-педала потъва почти додолу и се втвърдява. ясна ми е ситуацията с въздуха, надявам се да е било от това, а не че по прцип са им зле спирачките.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
абе да ама единия /с най-лошите спирачки/ ми каза че била чистак бърсак помпата, сигурно е имал въздух тоя кавал. абе колега аз на тебе 1 табло ти вися, не съм те забравил, ей сега кат я зема темпрата ше ти го пратя :D /пак /Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba84 написа:абе да ама единия /с най-лошите спирачки/ ми каза че била чистак бърсак помпата, сигурно е имал въздух тоя кавал. абе колега аз на тебе 1 табло ти вися, не съм те забравил, ей сега кат я зема темпрата ше ти го пратя :D /пак /TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар