Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам Темпра или Крома

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам Темпра или Крома

около 90-91-92, е нямам нищо против и 96 да е ама нямам толкова пари. за крома двигателя да е бензинка 2.0 8 или 16в няма значение, ако е темпра предпочитам 1.8 двигателя. други изисквания нямам, моля ако някой има предложение нека ми го прати на л.с. с цената и ако има снимки. Всичко хубаво!
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

купих си :D
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba84 написа:
      купих си :D
      Честито :D :D :D Какво купи?
      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

как го направи бе колега за времето от 3 мин от пускането на поста че търсиш, пусна втори че си купил Айде остава сега да кажеш какво купи и ние да кажем едно голямо честито и безаварийно.
        Punto SX 1.1 55

Коментар

ами още не е за честито след малко ще я капарирам, иначе е договорена. :D не са 3 минути, колега, :D 12 часа и 3 минути са. всъщност си ще си купя колата благодарение на форума - http://www.fiat-bg.org/forum/search....thor=ivo+iliev човека е адски точен, мъж на място отвсякъде, повози ме както аз исках и после ми даде ключовете и каза ходи се разходи с приятелката си аз ще си пия бирата тук :P и така и стана. чак ме е шубе да говоря преди да е наистина моя, ама айде за вас http://mobile.bg/perl/main.cgi?topme...458&f1=details това е колата.
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Ха честито и безаварийно!
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

мерсаж, вече я капарирах. между другото да попитам по принцип ли са им лоши спирачките на темприте, щото вчера на всички които пробвах бяха доста зле-педала потъва почти додолу и се втвърдява. ясна ми е ситуацията с въздуха, надявам се да е било от това, а не че по прцип са им зле спирачките.
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba84 написа:
                мерсаж, вече я капарирах. между другото да попитам по принцип ли са им лоши спирачките на темприте, щото вчера на всички които пробвах бяха доста зле-педала потъва почти додолу и се втвърдява. ясна ми е ситуацията с въздуха, надявам се да е било от това, а не че по прцип са им зле спирачките.
                при мен беше така преди да сменя спичачната помпа и аз си мислех че са им кофти спирачките но след смяната вече не мисля така :D струваше около 50 лв италианска на фирма МЕТЕЛИ
                TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                UNO 1.0 FIRE

Коментар

абе да ама единия /с най-лошите спирачки/ ми каза че била чистак бърсак помпата, сигурно е имал въздух тоя кавал. абе колега аз на тебе 1 табло ти вися, не съм те забравил, ей сега кат я зема темпрата ше ти го пратя :D /пак /
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba84 написа:
                    абе да ама единия /с най-лошите спирачки/ ми каза че била чистак бърсак помпата, сигурно е имал въздух тоя кавал. абе колега аз на тебе 1 табло ти вися, не съм те забравил, ей сега кат я зема темпрата ше ти го пратя :D /пак /
                    аа добре мерси предварително за таблото ,а виж също водачите на спирачния апарат да не са клеясали ,че и тва го имаше при мен единия даже се беше "заварил " та се наложи да купувам спирачен апарат
                    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                    UNO 1.0 FIRE

Коментар

айде вече приемам официално поздравления за темпрата. засега съм доволен, мако свисти отнякъде- около динамо и водна помпа се въртя ама май е помпата. не е от ремъците със сигурност.
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                      X