Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

преход/адаптер за браво касетофон-CD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сутринта поръчах от electronics.bg, на обяд ми се обадиха за потвърждение и се надявам утре да я получа.
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

ето как стана
      Прикачени файлове

Коментар

Да преместя ли темата в Общи приказки ? Или е време за ключ? Май автора си е намерил каквото търси?

Коментар

ogi28b написа:
          Да преместя ли темата в Общи приказки ? Или е време за ключ? Май автора си е намерил каквото търси?
          намерил съм но не съм се сдобил изчаквам ако някой градски изяви желание да се комбинираме за няколко бройки

Коментар

Здравейте! Днес ми дойде рамката от electronics.bg...На вид е доста добра, но пластмасата от която е направена е малко лимбизийска С доставката ми стъпи на 17 лв.Това какво общо има с темата, че колегата иска да си купи нещо ? Ако можеш - предложи му, ако не - не пиши нищо.Модераторски екип на fiat-bg.org
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Working...
            X