Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Рамена за чистачки

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Рамена за чистачки

Купувам рамена за чистачки като тези от снимките по-долу. Очаквам предложения на лични съобщения. Предпочитам оферти от колеги в София.
    Прикачени файлове

хубаво e колега да напишеш за какво се отнася точно, но първи пост да ти е честит добре дошъл в форума
    Fiat punto 1,1
    Fiat bravo 1,6 16v
    Fiat bravo 2,0 20v
    Honda civic 1,5
    BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

KrAs написа:
      Така като фърля един боб предполагам браво брава марея като фърля втори, не че има значение ама 1,9 ТД 100 на 3тия звездите ми говорят по скоро брава Съмнявам се че има разлика между 3-те, но все пак е хубаво колега да напишеш за какво се отнася точно, но първи пост да ти е честит добре дошъл в форума
      хах, правилно мерсиами то цялата ситуация е една... искам да ги сложа на Фиат Темпра. Наскоро си сложих такива на алфата (на снимките). Като ги гледам сегашните на темпра-та и старите от алфата ми са едни и същи, ползвани при Алфа 145, 146, Темпра и Дедра...тези които си монтирах на алфата бяха от Типо. Като цяло мислех че този тип рамо е еднакво при различните италянки.

Коментар

имам,колега-по 10 лв!

Коментар

намерих ситемата може да се заключи

Коментар

Working...
          X