Трябва ми въпросното реле. Май няма повече от един модел. Офертите само от Сф
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Реле за мигачи за Браво/а
Collapse
X
-
Самото реле като реле е евтино ново, мисля че 7лв струва. Но има друг проблем с него. Ново такова реле намерих само в АлександърАуто на космическа цена от 45лв. Съответно не ги дадох. В всички други магазини по каталог им излиза някакво реле което е три пъти по дълго от стандартното и съответно не мога да затворя декоративната пластмаса под волана. nikola_nikolov ми продаде такова 2ра ръка на символична цена.
-
nightlord написа:Самото реле като реле е евтино ново, мисля че 7лв струва. Но има друг проблем с него. Ново такова реле намерих само в АлександърАуто на космическа цена от 45лв. Съответно не ги дадох. В всички други магазини по каталог им излиза някакво реле което е три пъти по дълго от стандартното и съответно не мога да затворя декоративната пластмаса под волана. nikola_nikolov ми продаде такова 2ра ръка на символична цена.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Реле
Колега не видях снимка на релето. Аз имах проблем с релетата на задните светлини за мъгла и нагревателя на задното стъкло. Намерих такива релета ( наричат ги "автомобилни") в магазините на млад техник и стрваше ако не се лъжа 4.5 лв. Карам с тях вече година. Ако става въпрос за същите релета, опитай в млад техник. Успех/Bravo 1,2 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар