Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Реле за мигачи за Браво/а

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Реле за мигачи за Браво/а

Трябва ми въпросното реле. Май няма повече от един модел. Офертите само от Сф
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Самото реле като реле е евтино ново, мисля че 7лв струва. Но има друг проблем с него. Ново такова реле намерих само в АлександърАуто на космическа цена от 45лв. Съответно не ги дадох. В всички други магазини по каталог им излиза някакво реле което е три пъти по дълго от стандартното и съответно не мога да затворя декоративната пластмаса под волана. nikola_nikolov ми продаде такова 2ра ръка на символична цена.

Коментар

nightlord написа:
      Самото реле като реле е евтино ново, мисля че 7лв струва. Но има друг проблем с него. Ново такова реле намерих само в АлександърАуто на космическа цена от 45лв. Съответно не ги дадох. В всички други магазини по каталог им излиза някакво реле което е три пъти по дълго от стандартното и съответно не мога да затворя декоративната пластмаса под волана. nikola_nikolov ми продаде такова 2ра ръка на символична цена.
      релето е 30 и няколко кинта ново, не е най-просто реле.
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

реле

Имам реле цена 20лв.

Коментар

Някой има ли снимка как излежда тва реле?
          I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......

Коментар

cls618 написа:
            Някой има ли снимка как излежда тва реле?
            снимки има в ахм ауто. засега съм го поръчал и се извинявам на всички, на които не съм им отговорил на лични, но са доста хора.
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Реле

Колега не видях снимка на релето. Аз имах проблем с релетата на задните светлини за мъгла и нагревателя на задното стъкло. Намерих такива релета ( наричат ги "автомобилни") в магазините на млад техник и стрваше ако не се лъжа 4.5 лв. Карам с тях вече година. Ако става въпрос за същите релета, опитай в млад техник. Успех/
              Bravo 1,2 16V

Коментар

Купено.мерси на всички
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                X