Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам Мареа,Браво,Брава или двигател 1.6 16

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам Мареа,Браво,Брава или двигател 1.6 16

Купувам кола с въпросния двигател , може ударена , изгоряла , смачкана , изгнила , без документи , с липси...каквато и да е , стига двигателя да е перфектен. Може и само двигател. 0877 56 12 17 - 0898 549 110 или скайп: snaiperisto

Колега,намери ли си двигател?Използвам твоята тема да питам колко ориентировъчно струва двигател за "Браво"?!?Над 1.6,или дизел.Благодаря!
    THE DRUMMER!!!

Коментар

dimodd написа:
      Колега,намери ли си двигател?Използвам твоята тема да питам колко ориентировъчно струва двигател за "Браво"?!?Над 1.6,или дизел.Благодаря!
      Колко струва ли...честно казано , тоззи боклук нищо не струва...нито колата...нито двигателя. Цяла кола , ударена , струва реално 500-600лв , някакви наглеци ми искаха по толко за двигател само , и тоо двигатели които не са работили с месеци и даже години... Аз реших проблема радикално...размених Фията за Хонда CBR...са ми е готино на душата. А на тебе...успех.

Коментар

За на зима монтирай кабина на ЦБР-ката
        ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

2000 20v turbo написа:
          За на зима монтирай кабина на ЦБР-ката
          Като излеззна пред блока , в момента 5 коли са мой , в Перник в двпра , още 3...зимата не ми е проблем , не ме мисли.

Коментар

колеги имам кола фиат браво с двигател 1.6 16в и цялата я давам за 400лв някой ако се интересува може да звънне на 0876 56 79 73 от софия съмТемата е приключена. Ключ.Модераторски екип на fiat-bg.org
            не е важно колко ти е мощна колата,а колко ти е празна главата

Коментар

Working...
            X