Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам спойлер за Брава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам спойлер за Брава

Колеги купувам спойлер за петата врата на мойта Брава от тези високите.Очаквам предложения тук или на ЛС.Очаквам оферти с разумни цени.Спойлера е от този тип на снимката.Пишете тук, че на работата не дават с телефони и не мога да ви отговоря!
    Прикачени файлове

Ex: Fiat Brava 1.4 12V 80 к.с. 1997г.

И аз търся такъв попринцип, ако някой има два, да споделя

Коментар

Знам, че съм се вкарал в едни филми, и че много трудно да се намери такъв спойлер, но все пак да опитам.Веднъж в София мернах една сива Брава с такъв спойлер и изглеждаше уникално.

Коментар

Колега ако несе лъжа този споилер е от мегане купе
        Mercedes E200 coupe

Коментар

.....

icomirGT написа:
          точно .. аз имах такъв и го продадох на един колега със сива брава ... може и да е същата спойлера си е точно от меган

Коментар

icomirGT написа:
            Колега мнооооого ти благодаря за информацията.Започвам да търся от Меган Купе спойлер.Ако намеря и стане ще пиша

Коментар

Re: .....

Punto6369 написа:
              icomirGT написа:
              точно .. аз имах такъв и го продадох на един колега със сива брава ... може и да е същата спойлера си е точно от меган
              Колега ти за колко го продаде за да знам горе долу колко вървят?На колегата дето си го продал да не е от София?Понеже в София како вече споменах видях колата ама много ми хареса как стои :P

Коментар

Re: .....

stormi написа:
                Punto6369 написа:
                icomirGT написа:
                Колега ти за колко го продаде за да знам горе долу колко вървят?На колегата дето си го продал да не е от София?Понеже в София како вече споменах видях колата ама много ми хареса как стои :P
                да от СФ беше момчето доколкото си спомням данните за еконта ... цвета на неговата кола е 100% сив понеже това беше първото нещо което ме попита за спойлера , иначе преди година .. година и нещо го продадох на 100лв Поздрави

Коментар

Working...
                X