Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам 4 броя автомобилни джанти!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам 4 броя автомобилни джанти!

Момчета извинявам се ако има тема,но нямам време да търся подобна такава... По същество - Купувам OZ.SUPERTURISMO 15’’ на 98мм за Браво, бели или сребристи и в двата случая става.Давам и оригиналните на Браво GT с доплащане от моя страна (ще измислим някакво договоряне :D ).Ако има такива пишете на отговор и дайте някакви координати за връзка,моля сериозни хора да пишат.Благодаря предварително!ПП. Ето този модел джанти давам ПП2. Става и подобни джанти,разбира се ако ми харесат - не става дума конкретно тези но на тях съм се спрял, приемам предложения и за Енкей WRC, ОZ Leggera (мисля че така беше) и една много добра джанта на Спарко която Фокусите ползваха преди време в WRC но не се сещам модела как беше (нещо италянско) прилича на ОZ пак , някакъв такъв тип джанти търся,като разбира се цветовете и размера си остават същите - мисля че ме разбрахте.
    leave something of the happiness you bring

Коментар

имам тези 15-ки ако ти вършат работа със 7 лъча саhttp://mitakatdi.snimka.bg/automobil...86808.14580560
      0884562001 / 0896812947

Коментар

Довечера очаквайте снимки на моите джанти, а утре окончателни снимки - завършени.Явно няма да изпадне О.Z.... Nasko81rs не ме устройват,пич.Търся си точно ОЗ.СУПЕРТУРИСМО P.S. Как мога да се сдобия със стикер на форума

Коментар

Ето какво се получи - да кажа че не е достатъчно завършена,тепърва започва промяната,понеделник очаквам довършителните матеряли да дойдат и вторник-сряда ще кача окончателни снимки на завършени Горе долу става

Коментар

Извинявам се за спама, но искам да те попитам с какво си ги боядисал колега, защото сега като се стопли искам и мойте да боядисам Поздрави
            Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

На пролет като ги монтирам и завърша цялостно преобразуването на Браво-то ше ви пусна снимки отвсякъде (интериор,екстериор)

Коментар

Working...
              X