Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам крушка за фар

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам крушка за фар

Купувам крушка за фар за Браво ’96 за късите светлини H1 55W , защото от магазина си купувам всяка седмица и понякога даже и седмица не им продължава живота, а съм сигурен че не горят от късо съединение. Големи боклуци продават. Искам такава която не е сменяна, защото такава мога да си купя и сам.Добре ще е колегата да е от Добрич Варна градовете наоколо, защото живея в Добрич
    Fiat Bravo 1.6 16v 103HP + ГИ Lovato

Колега,ако ти се дават 10лв,имам Филипс оригинална от Германия влезе с колата.Разград 0897867885 / 0878654756 Поздрави Владо

Коментар

Вземи си две Осрам Найтбрейкър (~25лв.) и мисля че няма да имаш проблеми

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

Аз си купувах някакви Narta 4лв струват обаче много измекярски... една седмица живот имат :D

Коментар

7or37o написа:
          Аз си купувах някакви Narta 4лв струват обаче много измекярски... една седмица живот имат :D
          В ОМВ си купувам OSRAM - на етикета пише че са немски. С тях нямам проблеми!

Коментар

7or37o написа:
            Да неби случайно да пипаш балона на крушката и затова да ти горят? Или пък отнякъде да влиза вода?

Коментар

Ами уж се старая да не пипам балона обаче какво пречи самия допир

Коментар

7or37o написа:
                Аз карам сас Нарва вече 2 години според мен не е зле да си видиш напрежението колкото и да са измекярски 1 седмица е много малко да светят вярно е че крушките не са цвете и моите къси са малко къси но светят.
                FIAT Marea TD100 1999 без лети джанти

Коментар

Колега със смяна на крушки дори и през месец пак ще си назад. Инвестирай в най-евтиния ксенон и няма да съжаляваш. Аз имах същия проблем с горенето на крушките в месеца задължително.
                  Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

Купих си пред малко Osram H1 Night breaker +90% от ОМВ в Добрич 13,99 бройката сутринта ще ги сложа че сега тъмно не ми се ровичка в тъмното

Коментар

7or37o написа:
                      Ами уж се старая да не пипам балона обаче какво пречи самия допир
                      И аз като го чух си казах егати глупостта, но обяснението е че като допреш балона с ръка, самата крушка се овлажнява от потта която е по пръстите.По този начин, незнам точно защо, крушката изгаря след известно време!

Коментар

Working...
                      X