Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карбуратор Weber за Tipo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Карбуратор Weber за Tipo

Търся си карбуратор Weber 32-34 TLDE, а колата е Tipo 1.4!Не съм на зор, моят си е обслужен и работи задоволително коректно! Имам дългосрочни планове за автомобила и за това се запасявам, поради изчезването на тези части! Изчетох каквото имаше из форума тук и доколкото забелязах има един такъв, малко скандален, и ако някой знае къде се намира, понеже аз се обърках....... :P малко се шматка ....... а вече направих запитване и за прилежащия колектор, най-вече заради нагревателя от които се нуждая!Ще се радвам на всеки които ми подаде каквото и да е околу темата карбуратор!С най-добри пожелания, Никола!П.С. обичам си колата!
    fiat divak

Имам няколко разглобени карбуратора,долу в мазето бях забелязал и още 1 подмятаща се плочка с дросели,да беше споменал докато беше при мен.http://pugsy.snimka.bg/automobiles/chasti.441984

Коментар

....... хахаха....... ама ти всичко имаш,.... не ми беше в главата! Ми това ме радва, което значи че когато се обадиш и се видим ще говорим и по тази тема! :P С най-добри пожелания, Никола!П.С. но чакам и останалите!!!
      fiat divak

Коментар

Само да подчертая че си търся и всмукателен колектор с РАБОТЕЩ ел. нагревател!!! А също така и запазена и работеща кутия за въз. филтър! Мойта е като на моното, но не държа на този дизайн! Успехи, Никола!
        fiat divak

Коментар

Ако е от старите с 1 болт имам и такива 2-3 ,мисля че от всичките може да се събере една.

Коментар

pugsy написа:
            Ако е от старите с 1 болт имам и такива 2-3 ,мисля че от всичките може да се събере една.
            От старите е,.... 88 год., оригинално си е така с долно разположен разпределител(делко) ..... много на жигулка напомня Да с един болт е и все ще съберем нещо! С теб май попаднах на човека :D !!!Поздрави, Никола!
            fiat divak

Коментар

карбураторите са на изчезване............... :D то да не вземе и света да свърши!
              fiat divak

Коментар

хайде де.... няма ли карбуратори?
                fiat divak

Коментар

кутия за въз. филтър
                  fiat divak

Коментар

Working...
                  X