Аз така напавих: махнах катализатора оставих си това малкото тумбесто гърненце(поради липса на средства тогава) и крайно(спортно) и от меката връзка до края с ф60
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колеги помощт за това гърне! +снимка
Collapse
X
-
ето така изглежда в момента картинката отдоло,но пак ми се струват мн гърнетата,каточе ли може и без средното,а и вече има кво да обира първата вълна от газове така че няма да замине тва междинното и мисля да се освободя и от средното,в момента на място едва се долавя някъв по басов звук иначе след 2800-3000 направо се чува след това се заглушава от мотора щото съм с филтар(доста добър изглежда,с карбонова кутия) и от него си има сериозен звук.пс:а и тва първото е вретеновидно, мисля също резонаторно,изглежда читаво 44лв струва ако ви говори нещо.F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa
Коментар
-
колега по коледа ми са скъсаха заварките на гарнето и на нова година ходих да си правя сичко значи смених си меката връзка от там на мястото на катализатора едно хубаво резунаторно гарне пак траба и накрая съм с гарне спортно (вътре няма мрежи няма никви такива работи ( някой ако има желание можи да ми сложи и банан вътре) ) трабите са Ф55 много съм доволен от звук-а който прави не е типичните изпулнения дето ги правят колегите със голф просто тежък звук , като на мощен двигател + припалване което ми прави като подам малко повече гасex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
а и колега и аз съм с такова гарненце самоче края му не е толкова отворен ( явно съм зел непълнолетник )ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
да определено ще се сбогувам и с средното но след време,за сега ще си брамча не мн шумен,но снощи 1 приятел ме помолида му покажа звука и го накарах да излезе от кафето и аз да засиля 1ва,2ра на един баир тои да слуша и да види за кво иде реч...-човек верно не бучи мн но има странно съскане все едно е турбина,намери ми и на мене такова уе...тва каза явно му е харесало.F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар