Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

колеги помощт за това гърне! +снимка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колеги помощт за това гърне! +снимка

е тва е гърнето търся мн запазено 2ра ръка или чисто ново,колегите от софия ако могат да помогнт чувал съм че на илиенци са тънка лаисна ама софия ми е далече така че малко инфо и помощ и ще се разберем за нещо, да сме доволни,и в пловдив ако знаете дали мога да намера такова пак ще ми е от полза.даваите няква информация ако имате щото напраово съм се влюбил в тва гърне искам и аз побучавам из града .
    Прикачени файлове
    F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Ето една оферта : 150лв-звука е вълшебен0897867885 / 0878654756
    Прикачени файлове

Коментар

колега разрови се из форума бях мярнал някаде един пич бесхе пуснал оферти за ножи супрени и карбонови такива цените се сеща бяха 120 и 130лв.тук в Сливен такива гарнета НОВИ са по 130 ако не те лажа
      Fiat Tipo 1.6

Коментар

за сега изчаквам че има 1 офертапс:колега аз за 130 мога веднага да отнеса 1 има ги навсякъде пълно е с тях по онлине магазините ама за сега търся офертата.и това твоито ми се струва от по големите да не е за турбо?

Коментар

Колега това гърне е истинско,от Англия,160лири

Коментар

Колега с такова гърне съм абсолютно същото звукът който прави е невероятен адски басов като застана зад колата и някои даде гас усещам звукът в гърдите ми тресе много яко за цена не мога да ти кажа защото ми е подарък но е адското
            Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

в пловдив имаше такива по 70 лв но момчето затвори магазина сега пак има но са по 110 120 лв

Коментар

чакам си гарнето утре от колега от форума е,цената беше приемлива ще ви пиша кво е станало като го сложа и махна катализатора че напраово като загрее и колата не може да мине 3,5к оборота,замислям се и за нещо от сорта на генерация,без гърнета права траба ама с колена на мястото на гърнетата да не се получи изцяло права и да изсуши мотора...кво мислите дали ще е в +за колата?

Коментар

Определено ще е в + за колата тя колата ти в момента е все едно да си със запушена една ноздра и да няма възможност да си отвориш устата същата работа е в момента колата ти с тези гърнета и катализатори разни... Моята е отпушената стана една година вече Разхода падна а вървежа е усезаемо по-добър
                  Fiat Bravo 1.6 16v 103HP + ГИ Lovato

Коментар

Стига с тез кюнци и тез звуци бе хора. Те онез от завода са го измислили и изчислили
                    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Прав си, че са го изчислили обаче тяхната цел е да не се чува колата, а целта на колегата е да се чува Нищо лично обачи става дума за различни цели в случая, защото от завода са я направили тиха според изискванията са звука и вредните емисии, но след определен пребег на всички ни е ясно че този катализатор не върши никаква работа освен да спъва колата защото е задръстен до безбожие
                      Fiat Bravo 1.6 16v 103HP + ГИ Lovato

Коментар

и компа се обърква вседвствие на премахването му и секи си мисли че колата въври повече ясна ми е работота /лирически / ама идея си нямам от тез неща
                        Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

wizard88 написа:
                          чакам си гарнето утре от колега от форума е,цената беше приемлива ще ви пиша кво е станало като го сложа и махна катализатора че напраово като загрее и колата не може да мине 3,5к оборота,замислям се и за нещо от сорта на генерация,без гърнета права траба ама с колена на мястото на гърнетата да не се получи изцяло права и да изсуши мотора...кво мислите дали ще е в +за колата?
                          Не не! Не се опитвай да откриваш топлата вода! Генерация ако се прави се слагат тръби от 50+ нагоре (зависи каква е колата) и на мястото на гърнетата се слагат резонатори! Те са пак гърнета ама са само кутий и нямат заглушаващи системи и материали в тях! Служат само за успокояване на газовете и така даже да е проходна цялата система мотора не се изсушава! С тръба е адско обаче!! Хем суши, хем гърми адски много и не се трае!!
                          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

еми тогава да оставя средното поне и без катализатор (на негово място резонатор) и накрая тоя муффлер и за сега така докато не махна и средното и не сложа резонатор и там,мерси все пак затва питам преди да съм го направил щото ме е страх да не се получи обратен ефект

Коментар

На мястото на катализатора може и тръба! Не съобразих защото нямам катализатор! На средното гърне слагаш резонатор и за крайно едно такова и си 6. Не казваш къкъв е мотора за да ти препоръчаме и диаметър на тръбата!
                              ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                              // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Working...
                              X