е тва е гърнето търся мн запазено 2ра ръка или чисто ново,колегите от софия ако могат да помогнт чувал съм че на илиенци са тънка лаисна ама софия ми е далече така че малко инфо и помощ и ще се разберем за нещо, да сме доволни,и в пловдив ако знаете дали мога да намера такова пак ще ми е от полза.даваите няква информация ако имате щото напраово съм се влюбил в тва гърне искам и аз побучавам из града .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колеги помощт за това гърне! +снимка
Collapse
X
-
Колега с такова гърне съм абсолютно същото звукът който прави е невероятен адски басов като застана зад колата и някои даде гас усещам звукът в гърдите ми тресе много яко за цена не мога да ти кажа защото ми е подарък но е адскотоFiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
чакам си гарнето утре от колега от форума е,цената беше приемлива ще ви пиша кво е станало като го сложа и махна катализатора че напраово като загрее и колата не може да мине 3,5к оборота,замислям се и за нещо от сорта на генерация,без гърнета права траба ама с колена на мястото на гърнетата да не се получи изцяло права и да изсуши мотора...кво мислите дали ще е в +за колата?F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa
Коментар
-
Определено ще е в + за колата тя колата ти в момента е все едно да си със запушена една ноздра и да няма възможност да си отвориш устата същата работа е в момента колата ти с тези гърнета и катализатори разни... Моята е отпушената стана една година вече Разхода падна а вървежа е усезаемо по-добърFiat Bravo 1.6 16v 103HP + ГИ Lovato
Коментар
-
Прав си, че са го изчислили обаче тяхната цел е да не се чува колата, а целта на колегата е да се чува Нищо лично обачи става дума за различни цели в случая, защото от завода са я направили тиха според изискванията са звука и вредните емисии, но след определен пребег на всички ни е ясно че този катализатор не върши никаква работа освен да спъва колата защото е задръстен до безбожиеFiat Bravo 1.6 16v 103HP + ГИ Lovato
Коментар
-
wizard88 написа:чакам си гарнето утре от колега от форума е,цената беше приемлива ще ви пиша кво е станало като го сложа и махна катализатора че напраово като загрее и колата не може да мине 3,5к оборота,замислям се и за нещо от сорта на генерация,без гърнета права траба ама с колена на мястото на гърнетата да не се получи изцяло права и да изсуши мотора...кво мислите дали ще е в +за колата?||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
еми тогава да оставя средното поне и без катализатор (на негово място резонатор) и накрая тоя муффлер и за сега така докато не махна и средното и не сложа резонатор и там,мерси все пак затва питам преди да съм го направил щото ме е страх да не се получи обратен ефектF.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa
Коментар
-
На мястото на катализатора може и тръба! Не съобразих защото нямам катализатор! На средното гърне слагаш резонатор и за крайно едно такова и си 6. Не казваш къкъв е мотора за да ти препоръчаме и диаметър на тръбата!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар