Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Kупувам двигател за Типо 1,7турбо дизел....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kупувам двигател за Типо 1,7турбо дизел....

Купувам двигател чист дизел 1,7тд в добро състояние...тел. за връска 0889/830-208

Re: Kупувам двигател за Типо 1,7 дизел...

teodor19 написа:
    Купувам двигател чист дизел 1,7 в добро състояние...
    имам двигател перфектен комплект все още е на колата може да се запали и види0877878203

Коментар

Колега за 800 лв. мога да доида и да купя цялото типо маи въобще не си ъапоънат с пазара за части...

Коментар

а

teodor19 написа:
        Колега за 800 лв. мога да доида и да купя цялото типо маи въобще не си ъапоънат с пазара за части...
        не съм запознат а пише фиат маняк а на теб че караш балканче има разлика а

Коментар

Няма значение кои кво кара ако е да се фукаме кои ко кара пред вкъщи има четири коли още.....Ами колега сега фол двигател без водни помпи ,нафтови и тен подобни ,само блока главата бутала вал струва не повече от 250 лв. погледни какви пари искат на двигателите...Ти ми казваш цена колкото за цяло типо е сори.....

Коментар

teodor19 написа:
            Няма значение кои кво кара ако е да се фукаме кои ко кара пред вкъщи има четири коли още.....Ами колега сега фол двигател без водни помпи ,нафтови и тен подобни ,само блока главата бутала вал струва не повече от 250 лв. погледни какви пари искат на двигателите...Ти ми казваш цена колкото за цяло типо е сори.....
            колега успех в намирането и не си ме разбрал правилно за колите нищо не сам писал кои какво кара погледни си иконота там кадето пише колко си влизал в фиат форума и после погледни моито влизане колко пати има разлика а

Коментар

Хах туи ли е то.....Ами ти си знаеш цената.....ама са много 800 кинта питаи други колеги как вървят сега.....

Коментар

в

teodor19 написа:
                Хах туи ли е то.....Ами ти си знаеш цената.....ама са много 800 кинта питаи други колеги как вървят сега.....
                колега успех

Коментар

Никой ли не предлага двигател.. ЪП

Коментар

Re: Kупувам двигател за Типо 1,7турбо дизел....

teodor19 написа:
                    Купувам двигател чист дизел 1,7тд в добро състояние...
                    имам двигател 1.7ТД от Пунто 95г.
                    Fiat Punto 1.7 TD ELX Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

oферта да чуем....и предложения

Коментар

Working...
                      X