Трябва ми такъв Фиат, евтин е най-важното - някой ако знае такъв с блокирал мотор,леко ударен (наистина леко), с лош външен вид,но без ръжда,и така нататък.Тоест колата трябва да е с забележки , за е да е ниска цената За проект е така че цени над 700 - 800 лв не ми вършат работа.Скоро изпуснах една за 500лв леко ударена,така че мисля е възможно да изпадне и друга Освен това може и предложения за здрава такава, на разумна цена тоест да не струва колкото голяма кола със всички екстри :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам Fiat Cinquecento
Collapse
X
-
Re: Купувам Fiat Cinquecento
Booyaka написа:Трябва ми такъв Фиат, евтин е най-важното - някой ако знае такъв с блокирал мотор,леко ударен (наистина леко), с лош външен види така нататък.Тоест колата трябва да е с забележки , за е да е ниска цената За проект е така че цени над 700 - 800 лв не ми вършат работа.Скоро изпуснах една за 500лв леко ударена,така че мисля е възможно да изпадне и друга Освен това може и предложения за здрава такава, на разумна цена тоест да не струва колкото голяма кола със всички екстри :D
-
Мерси за предложението но не ми върши работа - 600лв + регистрация 300 + гражданска 150 + оправяне на ръжди и боядисване около 300-600 лв + оправяне на запалването 100лв ...... къде отиваме ? Над 1500лв и сумати време изгубено за такъв автомобил при положение че за тези пари има перфектни Спортинг такива без забележки.Мерси все пак
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар