Имам крома,но я ударих не искам да я пращам на вторични или на части,мн.си я харесвах и може да се каже съм влюбен в модела от 91-96г.Не мога да си го простя,че и причиних тва.Та много ще съм ви благодарен колеги за некво инфо или предложения за некой не удряно купе,желателно да е дизел 1.9тди с АБС и климатроник.Драскайте тук или на тел.0896 918 516 0887 439 262 може и смс,лични тук и на скайпа vin_dz
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся купе от Крома след 91г.по-възмож.дизел с АБС.Помогнете
Collapse
X
-
strajaro написа:vin_d написа:пак ъп има ли некви купета що годе добри тук колеги,че може да нема лев за друга.
Коментар
-
да званех,таз крома каде пише "Бракувана, с лек шум в двигателя. " даже с момчето подържам връзка по скайпа м/е и раб.да му намера в Сф.Ма ме притеснява,че е бракувана и имало малки ражди.Даже гледах за др.пак в Варна била служебна без клим. и абс човека управител на хотел били му я купили и той после си я откупил ма и тя пущаната бракувана.Пък запитах как става пускането комисия в Шумен молба 120лв.,транспорт до там идвали и 2ти в Търговище ма само тва нз.какви са им др.критерии такси и др.подробности.НЯКОЙ АКО ЗНАЕ ДР.ПОДРОБНОСТИ ПО-ПОСКАНЕТО И ОТ БРАК МОЛЯ ДА КАЖЕ.Аве знаеш ли мога да опра и до тях.biker_81 ти колега даже ако си от Вн. и мернеш некаде крома с табела продава се снимай и дай некви координати.Одеве като идвах пуснах се пеша от мебелната палата към Метро пеша и видех доста спрени из блоковете има и др.под касиева градина ли се пада точно над сервиза на Engell в началото на автокъщите.
Коментар
-
Здравейте колеги.Исках да се оплача,че много ми липсва кромата,беше добра,харесвам старите коли с колкот се може повече механични части от колкото електроника.Сеа таз дето карам само електрика и чат-пат ми прави чакмаци.Много ме изнервя.Фиатчето беше кораво само дето ме притесяваше данъка и малко разхода,но от към друго беше перфектна екстри,мотор,купе. Много се замислям пак на крома,но 1.9тди.
Коментар
-
vin_d написа:Здравейте колеги.Исках да се оплача,че много ми липсва кромата,беше добра,харесвам старите коли с колкот се може повече механични части от колкото електроника.Сеа таз дето карам само електрика и чат-пат ми прави чакмаци.Много ме изнервя.Фиатчето беше кораво само дето ме притесяваше данъка и малко разхода,но от към друго беше перфектна екстри,мотор,купе. Много се замислям пак на крома,но 1.9тди.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар