Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам теглич

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам теглич

Трябва ми само горната част, може и целия. Не ми трябва оргинален. Давайте предложения.
    FIAT MAREA - 1997г 1.6 16V elx

Може и да не е от Фиат

Коментар

Никой ли няма теглич Както казах може да е и от друга кола

Коментар

Сложен въпрс.На мен ми искат 150лв.за постоянен и 300 за такъв,където можеш да си взимаш топката.
        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
          Сложен въпрс.На мен ми искат 150лв.за постоянен и 300 за такъв,където можеш да си взимаш топката.
          Да, но това е за оргинален. Само го взимаш и слагаш. На мене ми трябва само топката, другите железа ще си ги направя. Ти за каква кола си търсиш? Много съм ядосан, 150лв за едно парче желязо

Коментар

Аз си търся за брава и почти съм си намерил,чисто нов,но да видим дали ще се разберем за цената.Не ми се дават повече от 100 лева за този,който съм набелязал.Защо не дадеш на някой стругар да ти направи топката?Едно време дядо ми лееше такива топки по комунистическо време и не мисля,че направата е невъзможна.

Коментар

Ами не е толкова проста работата, незнам каква трябва да е извивката и колко трябва да е голяма рамото. Също тъка има проблем с монтажа, който не знам как ще се реши.П.П Ако някой си е слагал теглич, моля да каже как го е направил

Коментар

А ти защо не си купиш оригинален или не ти се дават толкова пари за куп желязо?Според мен това си е отговорно нещо и трябва да е направено добре и достатъчно здраво,добре захванато,за да няма ПТП след това.За сега най-евтиниат и сигурен вариант е постоянен оригинален,втора употреба за 150 лева.Ако не купя този,който съм си наумил ще имам инфо от една морга в Пловдив.Иначе гледах в Германия,че нов струва около 300 евро,за 2 употреба ми искат 75,т.е. като в БГ!

Коментар

Колега,разходи се до Горубляне. Има тегличи от 50 до 100 лв. Само топката се продава в магазините за авточасти - 8.50 лв.Аз търсих на Горубляне теглич за Браво и намерих почти за всички други коли, но не и Браво. Аз правих на друга кола и вече две години си дърпам караваната и съм много доволен. Търсих оригинален за да си спестя труда, но сигурно пак ще преправям стария, по същите причини като тебе.Успех
                  Bravo 1.8 16V

Коментар

Ludmil Mandichev написа:
                    Колега,разходи се до Горубляне. Има тегличи от 50 до 100 лв. Само топката се продава в магазините за авточасти - 8.50 лв.Аз търсих на Горубляне теглич за Браво и намерих почти за всички други коли, но не и Браво. Аз правих на друга кола и вече две години си дърпам караваната и съм много доволен. Търсих оригинален за да си спестя труда, но сигурно пак ще преправям стария, по същите причини като тебе.Успех
                    Благодаря ти много за информацията :D :D :D . Можеш ли да оточниш в кой магазин за авточасти има топки за 8.50лв Би ли казал къде да търся на Горубляне?

Коментар

Имам теглич за "Темпра"SW. Топката се сваля така, че може да се отваря капака на багажника. Закрепването е оригинално.На "Темпра" комби пасва идеално.За здравината на теглича давам гаранция. Ако представлява интерес, 220 лв.

Коментар

колега имам чисто нов теглич за Самара/някога имах и такова чудо/, ако те интересува давам го за 25лв.
                        Ducato,Tempra 1.8SLX,Croma 2.0 16V,Innocenti 1.7D, Panda 4x4 Sisley-скудерията ми

Коментар

bobifi написа:
                          колега имам чисто нов теглич за Самара/някога имах и такова чудо/, ако те интересува давам го за 25лв.
                          Виж си ЛС. Само не ми казвай, че живееш в Плевен.

Коментар

Batka написа:
                            Имам теглич за "Темпра"SW - 220 лв.
                            Колега тоя теглич да не е от титаниеви сплави с интегрирани въглеродни нишки и с покритие от масивни злато и платина?
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                              Batka написа:
                              Имам теглич за "Темпра"SW - 220 лв.
                              Колега тоя теглич да не е от титаниеви сплави с интегрирани въглеродни нишки и с покритие от масивни злато и платина?
                              Хахха, кефиш ме. Междудругото изобщо не говориме за такива пари. Нищо,дано човека си го продаде.

Коментар

Working...
                              X