Трябва ми само горната част, може и целия. Не ми трябва оргинален. Давайте предложения.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам теглич
Collapse
X
-
dudulia написа:Сложен въпрс.На мен ми искат 150лв.за постоянен и 300 за такъв,където можеш да си взимаш топката.FIAT MAREA - 1997г 1.6 16V elx
Коментар
-
Аз си търся за брава и почти съм си намерил,чисто нов,но да видим дали ще се разберем за цената.Не ми се дават повече от 100 лева за този,който съм набелязал.Защо не дадеш на някой стругар да ти направи топката?Едно време дядо ми лееше такива топки по комунистическо време и не мисля,че направата е невъзможна.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
А ти защо не си купиш оригинален или не ти се дават толкова пари за куп желязо?Според мен това си е отговорно нещо и трябва да е направено добре и достатъчно здраво,добре захванато,за да няма ПТП след това.За сега най-евтиниат и сигурен вариант е постоянен оригинален,втора употреба за 150 лева.Ако не купя този,който съм си наумил ще имам инфо от една морга в Пловдив.Иначе гледах в Германия,че нов струва около 300 евро,за 2 употреба ми искат 75,т.е. като в БГ!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Колега,разходи се до Горубляне. Има тегличи от 50 до 100 лв. Само топката се продава в магазините за авточасти - 8.50 лв.Аз търсих на Горубляне теглич за Браво и намерих почти за всички други коли, но не и Браво. Аз правих на друга кола и вече две години си дърпам караваната и съм много доволен. Търсих оригинален за да си спестя труда, но сигурно пак ще преправям стария, по същите причини като тебе.УспехBravo 1.8 16V
Коментар
-
Ludmil Mandichev написа:Колега,разходи се до Горубляне. Има тегличи от 50 до 100 лв. Само топката се продава в магазините за авточасти - 8.50 лв.Аз търсих на Горубляне теглич за Браво и намерих почти за всички други коли, но не и Браво. Аз правих на друга кола и вече две години си дърпам караваната и съм много доволен. Търсих оригинален за да си спестя труда, но сигурно пак ще преправям стария, по същите причини като тебе.УспехFIAT MAREA - 1997г 1.6 16V elx
Коментар
-
Batka написа:Имам теглич за "Темпра"SW - 220 лв.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Batka написа:Имам теглич за "Темпра"SW - 220 лв.FIAT MAREA - 1997г 1.6 16V elx
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар