Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам лети джанти 14" 4x98 ;)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Anaboliy написа:
    и аз така днес видях едни петолачки ама им искаха 350лв иначе не бяха лоши, ама малка изглеждаше на фона на останалите дееба
    Е кофти ... аз до 300 кинта търся(даже до 280, че ще ми вземат 20 лева за слагане). Иначе сподели къде си ги видял ако може и имаха ли вид?
    Bravo(TM) HGT

Коментар

ми гледах ги в студентски град авто кащата се казваше Юнион ако не се лъжа а модела беше като този, имаха вид но незнам какжва марка бяха!!! просто приличат на тези
      Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Чисто нови CMS днес проверих за фиат 4x98 14"-ки са 115 лева бройката. 460 лева демек ... Та аз си търся до 300 ... Помагайте...Все още приемам предложения, понеже досега нищо не намерих...
        Bravo(TM) HGT

Коментар

VeSSkO написа:
          Чисто нови CMS днес проверих за фиат 4x98 14"-ки са 115 лева бройката. 460 лева демек ... Та аз си търся до 300 ... Помагайте...Все още приемам предложения, понеже досега нищо не намерих...
          http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=31594&start=0&postdays=0&postorder =asc&highlight=&sid=601980b7ca7ccc5ea5d1e6c76944a3 b8Е тук колегата продава готини джантета :D

Коментар

Uneek написа:
            VeSSkO написа:
            http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=31594&start=0&postdays=0&postorder =asc&highlight=&sid=601980b7ca7ccc5ea5d1e6c76944a3 b8Е тук колегата продава готини джантета :D
            И с него се бях свързал миналата седмица, ама е от Благоевград ...
            Bravo(TM) HGT

Коментар

Колеги, пробвайте тука:http://www.avtogumi.com/ако не се лъжа имат джанти каквито търситеимат представителство в София, аз лично ще си пазарувам гуми от тях и ако дадат добри цени мисля и нови джанти да си взема
              lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
              ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
              Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана

Коментар

И този сайт ми е известен, даже и в моя град имат представителство... Обаче да дам 500 лева за джанти ... не върви
                Bravo(TM) HGT

Коментар

VeSSkO написа:
                  И този сайт ми е известен, даже и в моя град имат представителство... Обаче да дам 500 лева за джанти ... не върви
                  ама ти .. хем боли, хем сърби !!!! като искаш да ти е рошава гаргата - давай пари ! и мен ме болеше кат плащах по 200 кинта за една гума ама газарията изисква жертви !
                  lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух

Коментар

ама ти .. хем боли, хем сърби !!!! като искаш да ти е рошава гаргата - давай пари ! и мен ме болеше кат плащах по 200 кинта за една гума ама газарията изисква жертви !
                    човека иска да си намери втора употреба! какво лошо има. защо трябва да дава 500 за нови, при услови, че може да си намери за 150-200.00 лв. читави втора употреба....?
                    "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                    (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

charlie написа:
                      човека иска да си намери втора употреба! какво лошо има. защо трябва да дава 500 за нови, при услови, че може да си намери за 150-200.00 лв. читави втора употреба....?
                      Щом казващ.. сигурно ще си намери... лощо нямаУспех в търсенето

Коментар

пу да .... написах 1 пост от 1 страница и форума се прее..а, затова сега ще съкратя малко. отдавна се каня да ги продам тези алуминиеви джанти, сега гледам има търсене. понеже не разбирам от джанти не мога да посоча цена, очаквам вашите предложения. джантите аз съм изправял по веднъц 2 от тях, преди това нямам идея колко са изправяни-колата обаче е от 5 години в Бг та сигурно са изправяни и преди мен, не знам. продавам ги без гумите. 14 цола са, всички са в същото състояние като тази от пика. бих ги разменил за 4 целезни 14, с гуми или без/ако са с гуми задължително да са в много добро състояние, аз стари и изтъркани си имам/ ще се договорим за $$$
                        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                        Fiat Bravo'97 1,6 16v
                        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

не се справих с пика, пък и не ми се занимава да я оразмерявам сега нямам време. пращам снимки на мейл, джантите са оригиналните от фиат крома 2 генерация, мисля са ббс ама както казах не ги разбирам много. намират се в козлодуи в момента
                          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                          Fiat Bravo'97 1,6 16v
                          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Голям дефицит на тея джанти ....цял ден обикалям и няма!Направо се отчаях.Явно сега пролетно-летния сезон има яко търсене!
                            Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

pakumba84 написа:
                              не се справих с пика, пък и не ми се занимава да я оразмерявам сега нямам време. пращам снимки на мейл, джантите са оригиналните от фиат крома 2 генерация, мисля са ббс ама както казах не ги разбирам много. намират се в козлодуи в момента
                              Имам Крома 2 генерация с железни джанти 14"- може да оформим сделка. Снимка - jamiemirror@yahoo.com ?

Коментар

[quote="x 1/9"]Виж джантите на моето Бертоне (подписа ми) ... ако ти харесат ги ЗАМЕНЯМ за подобни но 13’сега карам с фланци и започна да ти тракат главинитета ако си фен... ела да ги видиш, пазарим бартера и си ги караш със здраве[/quНямам как да ти намеря 13’ - ки , но ти ако ги продаваш и ми дадеш оферта на коя не мога да устоя ще се споразумеем

Коментар

Working...
                                X