Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

търся теглич за croma

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

търся теглич за croma

и багажник за таванадавайте предложения

Re: търся теглич за croma

strajaro написа:
    и багажник за таванадавайте предложения
    само мога да ти покажа как седи моя багажник на кромата http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...2&start=60от Пежо е забрах кой модел,видех същия и на една вектра,казвам ти да знаеш.Също търся и аз теглич.

Коментар

мерси колега

Коментар

дайте че коледа идва

Коментар

strajaro написа:
          дайте че коледа идва
          хаха с тва слабото моторче трудно ше дърпаш шейната на човека с белата брада и черв.дрехи. Базик,пък знам ли ти замисъла,аха открих ти мисълта,м/е за по-безопасно паркирване и по-нерпиятно спиране на колегите по крастовищата през зимата. :D девол си ти.Майтапа настрана и аз си търся теглич да си тегла матрака с греблата лятото до гьола.

Коментар

vin_d написа:
            strajaro написа:
            дайте че коледа идва
            хаха с тва слабото моторче трудно ше дърпаш шейната на човека с белата брада и черв.дрехи. Базик,пък знам ли ти замисъла,аха открих ти мисълта,м/е за по-безопасно паркирване и по-нерпиятно спиране на колегите по крастовищата през зимата. :D девол си ти.Майтапа настрана и аз си търся теглич да си тегла матрака с греблата лятото до гьола.
            аз за бурето с виното

Коментар

strajaro написа:
              vin_d написа:
              strajaro написа:
              дайте че коледа идва
              аз за бурето с виното
              ахааа каде бил ключо за палатката под бурето,и ако я подкраш на биодизел ше събереш..............,ше стане като мексикнаска вална в сомалййските /бедните/ страни,с кремвиш вързан за хеликоптер и пилотираш ниско.

Коментар

стига съм се шегувал,я виш тук гледах някоя Ланча Тема имаше теглич.http://www.lancia-bg.com/forum/search.php?mode=results /тва е търсачката и там бех писал тема за части ма не ми даде следващата страница,може да пробваш/ ако не тук м/е да седи още,не съм званял.http://www.topobiavi.com/index.php?a...w_adv&id=63469

Коментар

мерси

Коментар

Здрасти колега, имам теглич от Ланча Тема 1991 година. Теглича е правен. Искам да кажа не е оригинален. Недостатъкът е че се реже бронята отдолу. Но пък се хваща на оригиналните отвори на купето предназначени за теглич. Монтира се за 15 минути. Теглича стана и на моята Крома без проблем, но бях махнал бронята, че моята е малко специална. Ако имаш интерес ще го снимам теглича. Цена 80 лв.Между другото стана и на Капа, но пак махнахме бронята, защото трябваше да се отреже малко отдолу. Общо взето го ползваме от време на време, като му потрябва на някой.Телефона ми е 0885 061 999 Стоил

Коментар

Working...
                    X