Готов съм да отделя 40лв. По възможност да е от по-новите модели, ако не... обаждайте се пък ще го мислим! Готов съм да направя компромис, ако касетъчната част не работи. Интересува ме радиото и усилвателя да са в изправност.
Стария модел го имам, бачка и на касетка и на радио, но има проблем в дисплейя - половината чертички са изгорели май и трудно се виждат честотите на радиото, всичко останало си работи. 30 лева му търся. 0887224139. Ако си навит имам и снимка.
аз имам такъв за продан ... от по-старите е ама сичко си му бачка и има РДС ...перфектен е .. ама за 40 лв нема да го дам ... предложи някаква по-свестна цена и мое да се разберем
аз имам такъв за продан ... от по-старите е ама сичко си му бачка и има РДС ...перфектен е .. ама за 40 лв нема да го дам ... предложи някаква по-свестна цена и мое да се разберем
Според мен реалната цена е кажи речи тази. За повече пари ще се примиря с грозната гледка и ще си купя истински касетофон - Pioneer. А пък и няма, как да го видя след, като си от Пазарджик. Благодаря за предложението все пак!
Коментар