Здравейте,Преди седмица някакви пичове явно нещо са се издразнили на колицата ми и са и теглили як тупаник .По големите проблеми ги оправих, но останаха да оправя огледалата.Кофтито е че не са изцяло счупени, а просто на лявото е счупено само стъклото а на дясното само външната пластмасата.Като разпитах из моргите ми искат 50лв за комплект ( стъкл + пластмаса + механизъм) и не ги дават "на дребно" Та въпроса ми е дали някой не дава огледало на части та поне да се наложи да купя само 1 комплект.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся огледала за Fiat Punto
Collapse
X
-
Re: Търся огледала за Fiat Punto
vesko86 написа:Здравейте,Преди седмица някакви пичове явно нещо са се издразнили на колицата ми и са и теглили як тупаник .По големите проблеми ги оправих, но останаха да оправя огледалата.Кофтито е че не са изцяло счупени, а просто на лявото е счупено само стъклото а на дясното само външната пластмасата.Като разпитах из моргите ми искат 50лв за комплект ( стъкл + пластмаса + механизъм) и не ги дават "на дребно" Та въпроса ми е дали някой не дава огледало на части та поне да се наложи да купя само 1 комплект.
Реклама
Collapse
Коментар