Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся ляво (шофьорско) огледало за Фиат Браво/Брава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся ляво (шофьорско) огледало за Фиат Браво/Брава

Здравейте колеги, Трябва ми стойката за лявото огледало на Фиат Браво или Брава. Доколкото видях са едни и същи. Да поясня не търся цялото огледало, а само металната стойка, която се закрепва на вратата и за нея се захваща огледалото. Ако някой има много моля да сподели, че е кофти така без огледалце, а някой ми го е отнесъл на паркинга

Колега мисля че огледалата на браво и брава са различни Провери защото съм почти сигурен!

Коментар

Ами доколкото видях няма разлика, но и самите огледала да са различни, металната основа на вратите е една и съща. Мен тя ми трябва, а Фиата ми е Брава.

Коментар

cry little kid написа:
        Колега мисля че огледалата на браво и брава са различни Провери защото съм почти сигурен!
        ataman написа:
        Ами доколкото видях няма разлика, но и самите огледала да са различни, металната основа на вратите е една и съща. Мен тя ми трябва, а Фиата ми е Брава.
        Огледалата са едни и същи, точно основата е различна, като на Брава е по-малка.Иначе имам за Браво, цена 7лв.
        Прикачени файлове
        Ex Fiat 126P
        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
        Alfa Romeo 147 1.6 TS
        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Здравей колега,ако минаваш през Разград се отбий да ти дам моето огледало за 10 -само стъклото е пукнато,всичко останало е перфектно 0897867885 / 0878654756
          Прикачени файлове

Коментар

Working...
          X