имам си 14-ки с зимни гуми, сега искам да си купя 15-ки и да си сложа летни гуми на тях
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам лети джанти 15-ки за Браво - Брава
Collapse
X
-
мога да ти предложа оригинални за GT. Двете обаче са заварявани, но съм ги минавал на радиография и са направени много добре. Боядисани са също и изглеждат чудно Четирите ги давам за 300 лв - твърдо. Но нали сме в клуба, та просто съвет - докато не оправят пътищата карай на 14-ките колега.. 15-ката иска нисък профил - 195/50 и всяка дупка ти къса не само гумата ами и сърцето - вервай ми! Ако все още си навит - обади се и ще ти пусна снимки milev.angel@gmail.comА! Имам и две оцелели Uniroyal Rain Sport 195/50/15 - другите две са тези, за който ти казах, че сърцето боли от 4 чисто нови (на по-малко от 8000км - аз си ги купувах от "Диана") оцеляха тези двете... можем и за тях да говорим за цена, но само ако вземаш джантите.. иначе ще запаля свеш и ще си купя още две за това лятоBravo 1.8 GT - ама много върви това чудо!
-
Re: Купувам лети джанти 15-ки за Браво - Брава
Milko написа:имам си 14-ки с зимни гуми, сега искам да си купя 15-ки и да си сложа летни гуми на тях
Коментар
-
колега дали ще си на 195/50 или на 185/55, височината на балона ти е все една и съща - резпективно диаметъра на гумата (576 срещу 585 мм - можеш да смяташ тук: http://www.avtogumi.com/) виж за разхода си прав, ама сега 200-300 мл отгоре или отдолу... по скоро големия пръст на десния крак е виновникът за товаBravo 1.8 GT - ама много върви това чудо!
Коментар
-
angelmilev написа:колега дали ще си на 195/50 или на 185/55, височината на балона ти е все една и съща - резпективно диаметъра на гумата (576 срещу 585 мм - можеш да смяташ тук: http://www.avtogumi.com/) виж за разхода си прав, ама сега 200-300 мл отгоре или отдолу... по скоро големия пръст на десния крак е виновникът за това
Коментар
-
niko_ymn написа:... но мойта идея беше - да ги сравня по икономичност с 13 инчовите 165/65 и 175/60, които май са сериино ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар