Купувам 13-ки лети джанти за фиат Панда, и от тези малките тасчета които се държат на болтовете. Тел 0885 061 999 Стоил
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
13" лети джанти за Панда
Collapse
X
-
Колега, не ти отговорих защото исках малко по-теснички джанти, защото Пандата е 750 кубика и е с 4 инчови джанти. Та тези 5,5 инча ще и дойдат тежички. Също така джантите които ми предлагаш са в доста окаяно състояние. Само да ги изправя и боядисам ще отидат 150-200 лв. Та колкото и да ми ги предложиш трябва да прибавя едни 150-200 лв, за да станат както трябва, а аз много мразя джантите да са кофти. Все пак прати една оферта на лично.Лек и успешен денТърсенето продължава.
Коментар
-
Преди години баща ми беше купил една много читава панда, да ходим за риба с нея. И към нея купи 4 броя джанти лети, специално за панда. Не помня дори как изглеждат само знам, че са на тавана на вилата. Ако ти се чака тоя петък може и да мръдна до там да ги снимам и да се разбереме. Поздрави!MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Колега защо не и вземеш едни бъбреци? В лада форума има за 70 лв - 5J.Успех!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар