Търся си динамо за фиата ми че моето се прецака. Шайбата на динамото е многоканална, за пистова ремък. става от типо, темпра, идр модели които са с такава шайба. цената ако може да е до 35лв. не пове4е.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
купувам динамо/ алтернатор/ за фиат
Collapse
X
-
колега извинявам се за спама, ама аз имам фиат брава 1.9тд100.. и динамото ми отказа в движение, свалиха го в сервиза и се оказа, че не подлежи на ремонт, след което започнах да търся в магазините и като ми казаха 511лв чисто ново ми се доплака.следваше търсене в автоморга, втора ръка срещу поносимата сума от 150лева.и слава богу не съм имал ядовя засега.за тези 35лв незная какво ще вземеш!
Коментар
-
четките са добре. проблема за динамото го открих като си зех новия акумолатор, замериха ми тока и се оказа че максималното напрежение на обороти е 13.6 без консуматори иначе пада на 13. и казаха да го проверя но аз си продължих с карането така до оня ден като спря да зарежда изоб6то и неможах да запаля.. динамото е магнети марели но не пише колко амрепа е. може ли дае от релерегулатора?темпра 1,9тд
Коментар
-
Искрен написа:четките са добре. проблема за динамото го открих като си зех новия акумолатор, замериха ми тока и се оказа че максималното напрежение на обороти е 13.6 без консуматори иначе пада на 13. и казаха да го проверя но аз си продължих с карането така до оня ден като спря да зарежда изоб6то и неможах да запаля.. динамото е магнети марели но не пише колко амрепа е. може ли дае от релерегулатора?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар