Първо се извинявам, ако не съм улучил раздела.. чудих се, чудих се..И сега:След леко произшествие вече дясно огледало нямам - а по принцип се прибира... ударът е направо от стойката - цялата замина.Имам нужда от ел.огледало, по възможност тъмно син металик.Доколкото знам трябва да има и датчин за външната температура в това огледало, защото откакто стана този фал дава таблото дава Error при натискане на бутона за виждане на външната температура.Търся си втора ръка, ако някой случайно има. Ако ли не - ще трябва ново явно.Мерси много за помощта предварително! Модерирано.Грешен раздел.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся дясно ел.огледало за Fiat Marea 2.0 '97 147hp
Collapse
X
-
Само да кажа, че си взех огледалото от Лео Макс, адашът ми продаде мн хубаво огледало за много добри пари - 70 лева. В друг магазин ми го даваха за 127 !!! Вече всичко е монтирано, даже пробих дупка в стойката на огледалото и мушнах там датчика за температурата от старото огледало и всичко заспа Сега ми остава единствено да свикна пак да го гледам това огледало, а не да гледам това за задно виждане :Pp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар