Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся бубина и кабели за Фиат Браво 16V 96г

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся бубина и кабели за Фиат Браво 16V 96г

Моля за информация дали някой продава кабели и бубина, защото нови в магазините са доста скъпи.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
    ех тоз Фиат нема равен!!!

Re: Търся бубина и кабели за Фиат Браво 16V 96г

bull_4o написа:
    Моля за информация дали някой продава кабели и бубина, защото нови в магазините са доста скъпи.
    каква цена даваш за бубина иначе кабели си вземи от магазина за предпочитане е така и ако звънеш на 0896701764 след малко още утре може да имаш бубината оригинална беру ще идвам командировка до габрово

Коментар

Имам кабели на Champion комплект чисто нови за 60лв.0878528342
      Punto 1.4 GT 94г.

Коментар

Имам от браво 1.6 16V-96г и 1.6 16V-00г,те маи са едни и същи и двата комплекта са в отлично състояние,звънни ми на 0888066013-Владо да се разберем

Коментар

Имам.0888-41-29-74,02/927-55-23

Коментар

Re: Търся бубина и кабели за Фиат Браво 16V 96г

bull_4o написа:
            Моля за информация дали някой продава кабели и бубина, защото нови в магазините са доста скъпи.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
            Колега специално бобината и кабелите според мен не си заслужава да купуваш 2-ра ръка. Аз мога да ти предложа нова бобина на цена 125лв -10% като член на форума - 112.50 лв и кабели к-т на Janmor (полски) на цена 58- 10% - 52.20лв. Всичко става 164.70лв. Гледам, че си от Габрово- това не е проблем, работя с Еконт. За повече информация 02/ 925 00 89; 0885 919 633. Успешен ден!
            ex. Fiat Marea 1.6 16V
            ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
            Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

по мненията на колегата пако 84 съдя, че е интелигенто и разбиращо момче и в никакъв случай не искам да го обидя по какъвто й да е начин с мнението ми по въпроса за кабели и бубина- колкото повече пазарувам нови части, за които слушам ебаси суперлативите, толкова повече се убеждавам, че само боклуци се продават. за което не знам дали са виновни самите магазини, все пак и цената на частите трябва да е достъпна, иначе всеки ще купува 2 ръка. Обаче каквото съм купил за колата ново, винаги съм гледал д ае минимум средния ценови клас, а в повечето случай и най-високия, обаче качеството му се развнява на 20% от оригиналното, па ако ще да ми говорят първоначално вграждане и не знам кво. Примерите ми са много, държа д акажа, че нищо не съм купил от колегата Пако и не се отнася за неговите стоки. Носачи от прехвалените марки, не искам да казвам кои, много хубави на думи издържат по 15 000 км максимум, ролка за алтернатора ми на 15 000 км има луфт, на 25 много сериозен луфт и я чакам всеки момент да блокира, а в багажника ми е ролката с щампа 97 год, демек от завода на 150 000 км и луфта е значително по-малък от тази на 25 000. Онзи ден смених един от малкото неоригинални маркучи по моята кола- защото е з агазовата- за 2 год така се е удървил, че не мога да го стисна, ама хич. оригиналните от завода с 2 пръста ги стискам, а са на 12 год. така че за много неща си заслужава да се вземат 2 ръка и ще издържат повече, да не говорим за разликата в цената.
              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                по мненията на колегата пако 84 съдя, че е интелигенто и разбиращо момче и в никакъв случай не искам да го обидя по какъвто й да е начин с мнението ми по въпроса за кабели и бубина- колкото повече пазарувам нови части, за които слушам ебаси суперлативите, толкова повече се убеждавам, че само боклуци се продават. за което не знам дали са виновни самите магазини, все пак и цената на частите трябва да е достъпна, иначе всеки ще купува 2 ръка. Обаче каквото съм купил за колата ново, винаги съм гледал д ае минимум средния ценови клас, а в повечето случай и най-високия, обаче качеството му се развнява на 20% от оригиналното, па ако ще да ми говорят първоначално вграждане и не знам кво. Примерите ми са много, държа д акажа, че нищо не съм купил от колегата Пако и не се отнася за неговите стоки. Носачи от прехвалените марки, не искам да казвам кои, много хубави на думи издържат по 15 000 км максимум, ролка за алтернатора ми на 15 000 км има луфт, на 25 много сериозен луфт и я чакам всеки момент да блокира, а в багажника ми е ролката с щампа 97 год, демек от завода на 150 000 км и луфта е значително по-малък от тази на 25 000. Онзи ден смених един от малкото неоригинални маркучи по моята кола- защото е з агазовата- за 2 год така се е удървил, че не мога да го стисна, ама хич. оригиналните от завода с 2 пръста ги стискам, а са на 12 год. така че за много неща си заслужава да се вземат 2 ръка и ще издържат повече, да не говорим за разликата в цената.
                Колега пазарувал си много пъти от мен и колегата ohooo, даже са ти носени до Еко-то на 4-ти колометър
                ex. Fiat Marea 1.6 16V
                ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
                Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

packo84 написа:
                  pakumba написа:
                  Колега пазарувал си много пъти от мен и колегата ohooo, даже са ти носени до Еко-то на 4-ти колометър
                  аам, ти ли си , нищо де, така или иначе нещата писани горе, които са издали багажа не са вземани от ахм. въпроса е в цялостното качество... сега тествам вашата стока :D
                  Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

имам и кабели и бубина 80 лв тел 0885845337

Коментар

Working...
                    X