Моля за информация дали някой продава кабели и бубина, защото нови в магазините са доста скъпи.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся бубина и кабели за Фиат Браво 16V 96г
Collapse
X
-
Re: Търся бубина и кабели за Фиат Браво 16V 96г
bull_4o написа:Моля за информация дали някой продава кабели и бубина, защото нови в магазините са доста скъпи.
-
Re: Търся бубина и кабели за Фиат Браво 16V 96г
bull_4o написа:Моля за информация дали някой продава кабели и бубина, защото нови в магазините са доста скъпи.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.orgex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
по мненията на колегата пако 84 съдя, че е интелигенто и разбиращо момче и в никакъв случай не искам да го обидя по какъвто й да е начин с мнението ми по въпроса за кабели и бубина- колкото повече пазарувам нови части, за които слушам ебаси суперлативите, толкова повече се убеждавам, че само боклуци се продават. за което не знам дали са виновни самите магазини, все пак и цената на частите трябва да е достъпна, иначе всеки ще купува 2 ръка. Обаче каквото съм купил за колата ново, винаги съм гледал д ае минимум средния ценови клас, а в повечето случай и най-високия, обаче качеството му се развнява на 20% от оригиналното, па ако ще да ми говорят първоначално вграждане и не знам кво. Примерите ми са много, държа д акажа, че нищо не съм купил от колегата Пако и не се отнася за неговите стоки. Носачи от прехвалените марки, не искам да казвам кои, много хубави на думи издържат по 15 000 км максимум, ролка за алтернатора ми на 15 000 км има луфт, на 25 много сериозен луфт и я чакам всеки момент да блокира, а в багажника ми е ролката с щампа 97 год, демек от завода на 150 000 км и луфта е значително по-малък от тази на 25 000. Онзи ден смених един от малкото неоригинални маркучи по моята кола- защото е з агазовата- за 2 год така се е удървил, че не мога да го стисна, ама хич. оригиналните от завода с 2 пръста ги стискам, а са на 12 год. така че за много неща си заслужава да се вземат 2 ръка и ще издържат повече, да не говорим за разликата в цената.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:по мненията на колегата пако 84 съдя, че е интелигенто и разбиращо момче и в никакъв случай не искам да го обидя по какъвто й да е начин с мнението ми по въпроса за кабели и бубина- колкото повече пазарувам нови части, за които слушам ебаси суперлативите, толкова повече се убеждавам, че само боклуци се продават. за което не знам дали са виновни самите магазини, все пак и цената на частите трябва да е достъпна, иначе всеки ще купува 2 ръка. Обаче каквото съм купил за колата ново, винаги съм гледал д ае минимум средния ценови клас, а в повечето случай и най-високия, обаче качеството му се развнява на 20% от оригиналното, па ако ще да ми говорят първоначално вграждане и не знам кво. Примерите ми са много, държа д акажа, че нищо не съм купил от колегата Пако и не се отнася за неговите стоки. Носачи от прехвалените марки, не искам да казвам кои, много хубави на думи издържат по 15 000 км максимум, ролка за алтернатора ми на 15 000 км има луфт, на 25 много сериозен луфт и я чакам всеки момент да блокира, а в багажника ми е ролката с щампа 97 год, демек от завода на 150 000 км и луфта е значително по-малък от тази на 25 000. Онзи ден смених един от малкото неоригинални маркучи по моята кола- защото е з агазовата- за 2 год така се е удървил, че не мога да го стисна, ама хич. оригиналните от завода с 2 пръста ги стискам, а са на 12 год. така че за много неща си заслужава да се вземат 2 ръка и ще издържат повече, да не говорим за разликата в цената.ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
packo84 написа:pakumba написа:по мненията на колегата пако 84 съдя, че е интелигенто и разбиращо момче и в никакъв случай не искам да го обидя по какъвто й да е начин с мнението ми по въпроса за кабели и бубина- колкото повече пазарувам нови части, за които слушам ебаси суперлативите, толкова повече се убеждавам, че само боклуци се продават. за което не знам дали са виновни самите магазини, все пак и цената на частите трябва да е достъпна, иначе всеки ще купува 2 ръка. Обаче каквото съм купил за колата ново, винаги съм гледал д ае минимум средния ценови клас, а в повечето случай и най-високия, обаче качеството му се развнява на 20% от оригиналното, па ако ще да ми говорят първоначално вграждане и не знам кво. Примерите ми са много, държа д акажа, че нищо не съм купил от колегата Пако и не се отнася за неговите стоки. Носачи от прехвалените марки, не искам да казвам кои, много хубави на думи издържат по 15 000 км максимум, ролка за алтернатора ми на 15 000 км има луфт, на 25 много сериозен луфт и я чакам всеки момент да блокира, а в багажника ми е ролката с щампа 97 год, демек от завода на 150 000 км и луфта е значително по-малък от тази на 25 000. Онзи ден смених един от малкото неоригинални маркучи по моята кола- защото е з агазовата- за 2 год така се е удървил, че не мога да го стисна, ама хич. оригиналните от завода с 2 пръста ги стискам, а са на 12 год. така че за много неща си заслужава да се вземат 2 ръка и ще издържат повече, да не говорим за разликата в цената.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар