Купувам 4 бр. дистанциращи фланци за джанти за Fiat-a. Трябват ми за да сложа джанти 4х100.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам фланци за джанти
Collapse
X
-
marto_gp написа:GbGz написа:Колега фланците нямат нищо обшто с джантите дето искаш да слагаш
Коментар
-
m3xo написа:marto_gp написа:GbGz написа:Колега фланците нямат нищо обшто с джантите дето искаш да слагаш
Коментар
-
m3xo написа:Еми то в старите коли които предимно кръстосват пътищата ни все нещо ще е на криво Иначе,когато си поръчвах моите джанти от Италия в магазина на Момо доста се чудиха като им казах размера,и в края на краищата при тази марка 4х98 няма.....
Коментар
-
Карам от миналото лято така,в началото ми тресеше,защото не съвпадаше централния отвор на джантата с главината,но си поръчах оригинални алуминиеви Момо чашки и след като ги сложих всичко заспа.От тогава досега проблем нямам,нито ми тресе волана нито ми играят гумите,нито се е разкрачила предницата нищо(някои твърдят че когато се сложат фланци отпред предницата се крачи след време,моите са доста големички и такъв проблем нямам).Така че смело си слагай 4х100,при мен поне проблеми няма,според мен работата е до късмет вече дали ще се чупи нещо или не,се пак не караме чисто нови коли.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар