имаш лично съобщение колега
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
купувам теглич за Мареа комби
Collapse
X
-
Колега, едва ли ще стане... И аз мисля да слагам на моята теглич и дори днес се навирах в канала да я гледам от долу колата как е и какъв теглич ще трябва да си правя /след като вчера търсих да си купя на пазара в Димитровград, но 400-те лева, които ми поискаха за едно парче желязо втора употреба ме вцепениха/. Предполагам че гредите на мареа и браво са еднакви и ще може някак си да се закрепи, но като се помисли дали ще е с еднаква дължина, за да успее да се покаже зад бронята или ябълката ще си остане скрита под бронята... а и от друга страна помисли за сваляне на главата на теглича, иначе забравяш за свалянето на борда на 5-тата врата.Ще се радвам, ако някои запознат сподели мнение и опит Поздрави!
Коментар
-
Колега и аз като теб съм на същия зор.. искам да си купя каравана, а нямам теглич Обиколих половин южна българия, от пещера до стара загора и за момента нищо... единственото намерено е на димитровградския пазар, втора употреба със сваляема глава за 400лв; нов от ЕМ Комплект 33, без сваляема глава за 400 и кусур лв; Нов със сваляема глава от колегата JackDaniel’s за 750лв. Това е положението... ако искаш като питаш, направо питай дали за 2 бройки няма да направят промоция Другия момент е свалил съм Инсталейшън мениюла на нашия теглич от сайта на фирма производител. Там е показана схемата за сглобяване и монтиране на теглича, детайл по детайл. За съжаление без размерите на детайлите. Единствено размери има на планките, с които се хваща теглича за гредите на колата и размерите на всички болтове по теглича с които се закрепят отделните детайли. Още малко ще потърся и ако не успея ще си направя сам сметките за размера на детайлите и тогава само заварчик паспортчик ще ми трябва. Стигна ли до там да знам размерите на теглича ще снимам и опиша всичко, за да спре тази наша главоблъсканица и колеги които искат сами да си направят това парче желязо, да го направят Поздрави!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар