Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам преходник за cd за Marea [+ една питанка]

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам преходник за cd за Marea [+ една питанка]

Колеги ако някой продава такъв преходник нека драсне едно ЛССамо че малко се двоумя, защото видях че има 2 модела на такива преходници...1)2)Вие кой бихте ми препоръчали, защото разбрах че единия модел не лягал плътно, но не знам кой. Аз лично харесвам 2рия повече

Определено втория изглежда по добре.За пасването не се знае докато не го монтираш.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Мхм, ОкЗначи търся от втория вариант! Пишете

Коментар

Колега ето ти линк към тема която ще ти бъде полезна http://www.italauto-bg.net/forum/vie....php?f=18&t=49ПП.В сайта axm-auto.com Има два модела от това което търсиш. В категория"Каросерия,интериор’’ има раздел ’’Арматурно табло’’ и там търсиш ’рамка за сд’http://axm-auto.com/image_display.ph...amka_radio.jpg
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

не ми отваря axm-auto от няколко седмици иначе знам че там го имазатова който има ненужен преходник като втория и го продава нека ми пише, спешно ми е

Коментар

Re: Купувам преходник за cd за Marea [+ една питанка]

kim_ko написа:
            Колеги ако някой продава такъв преходник нека драсне едно ЛССамо че малко се двоумя, защото видях че има 2 модела на такива преходници...1)2)Вие кой бихте ми препоръчали, защото разбрах че единия модел не лягал плътно, но не знам кой. Аз лично харесвам 2рия повече
            imam ot p1rvia

Коментар

Re: Купувам преходник за cd за Marea [+ една питанка]

шариант 1: http://k99bg.com/Default.asp?Operati...20FIAT%20BRAVA вариант 2: http://k99bg.com/Default.asp?Operati...DAPTER%203/223 2рият го имаше в още един саит защото гледам че в този вече не е наличен ако се сетя за другия саит ще пусна линка
              Fiat Marea Weekend ELX 1.9TD 100к.с

Коментар

В специализираните магазини за Кар Аудио може да намериш и втория модел, аз лично съм с такъв преди година ми излезе около 20лв. предполагам че вече са и по-евтини.
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

преходник

Колега имам от първия вариант - ПОДАРЯВАМ ти го, ако искаш
                  Ex - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
                  Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph

Коментар

Някой знае ли от къде да намеря втория вариант??
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 1999 105hp

Коментар

Преходниците са 3 вариянта...като третия ,които не виждам тук ,е най хубав и пасва перфектно на всички щипки.Оригинален за фиат браво/а, мареа.Мисля че го има в александър ауто ,но е и по скъпичък...около 30-35лв.А може и да са ги намалили малко...
                      FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

galinchooo написа:
                        Преходниците са 3 вариянта...като третия ,които не виждам тук ,е най хубав и пасва перфектно на всички щипки.Оригинален за фиат браво/а, мареа.Мисля че го има в александър ауто ,но е и по скъпичък...около 30-35лв.А може и да са ги намалили малко...
                        мерси но и при тях радиото седи навътре... иска ми се да е като на вариант 2 т.е. наравно с пластмасата

Коментар

в електрон бг ги имаше на хубави цени
                          Fiat punto 1,1
                          Fiat bravo 1,6 16v
                          Fiat bravo 2,0 20v
                          Honda civic 1,5
                          BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

KrAs написа:
                            в електрон бг ги имаше на хубави цени
                            разгледах сайта колега, но не намирам изобщо къде трябва да са....

Коментар

Working...
                            X