Здравейте колеги.Преди две седмици се устих, че лампата в багажното отделение е паднала и съм я затрил някаде.Ходих до сервиза във Варна от там ми казаха, че въпросната лампа струва 49 лева. Направо се изумих от цената, за една пластмаса с една лама да струва толкова много пари.Та ако някой може да предложи по сносна цена от тази в оторизирания сервиз да ми я предложи на вниманието.Ако знаете къде се продава тук във Варна тази лампа на сносна цена също да сподели!Фиат Албеа 2006 година. Благодаря за вниманието!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам лампа за багажното отделение за Фиат Албеа
Collapse
X
-
нямам представа каква е лампата, но ако искаш нещо да ти свети само в бриколажите има едни с копченце и си я лепиш някъде. е, разбира се оригинално е по-добре. а по морги ако се разтърсиш дали няма да има някоя на части? в мобиле също има на части проввериLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
Малко е вероятно такъв автомобил да го има по автоморгите.Да за тези лампи в бриколажа знам за тях, но не ми се иска да го "побългарявам"!Все пак ще изчакам още някои от форума да сподели мнение по въпроса.Предполагам, че най-късно в четвъртък ще имам снимка на въпросната лампа за да не се чудите какво точно ми трябва.
Коментар
-
sunrize написа:Малко е вероятно такъв автомобил да го има по автоморгите.Да за тези лампи в бриколажа знам за тях, но не ми се иска да го "побългарявам"!Все пак ще изчакам още някои от форума да сподели мнение по въпроса.Предполагам, че най-късно в четвъртък ще имам снимка на въпросната лампа за да не се чудите какво точно ми трябва.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар