Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам брава или мареа

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Купувам брава или мареа

    Така,значи дойде ред,още един зарибен да премине в тима на фиатаджиите,става въпрос за брат ми...търси си брава или мареа на добра цена,по възможост да е наблизо до Велико Търново,но и от по-далеч да е,оферти приемам! Не иска двувратки,не иска и пунто,защото му е малко,вариантите са или брава или мареа,като последната без особено значение комби ли е или седанка За всеки един,който има някакво предложение,да пише,поне мога да го разгледам и ако ми допадне,ще се се свържа с човека!
    ex.Мареа ТД100

    #2
    http://tuning.bg/forum/viewtopic.php...94790&start=45 цената се коментира поради забележки по боята

    Коментар


      #3
      скъпо ми е колега,колкото и да си склонен на коментар ,до консенсус не можем да стигнем,успех с продажбата
      ex.Мареа ТД100

      Коментар


        #4
        ок колега дано намериш читав екземпляр на много добра цена!

        Коментар


          #5
          все още се търси,досегашните варианти се провалиха
          ex.Мареа ТД100

          Коментар


            #6
            колата е вече намерена и купена,благодаря на всички отзовали се,наистина не очаквах толкова добри предложение,за съжаление брат ми не пожела форумска кола....Заключ на темата
            ex.Мареа ТД100

            Коментар


              #7
              ААА,не заключ.Искаме подробности и снимки.Аиде да Ви е честита и да Ви радва безотказно.

              Коментар


                #8
                Снимки сега не мога да постна,все още е при джамбазина да я понапудри,щото се разбрахме да оправи глезотийките да са наред ...,а когато мога да ида до село при брат ми,ще я снимамИнъче подробностите 1,9 жтд 99-ти набор,първа регистрация 2001,всички екстри за модела без кожа...малко позанемарена откъм интериор ,но инъче не личи да е бита,боята е перфектна навсякъде,двигателя ми се стори добре,спирачките оса,обаче нещо ми светна лампата за ABS-а и ръчната като я карах насам,днес ми кажа малкия,че не светела...,може би плаче за спирачна течност,нещо и термостата май не е наред,щото върви сякаш студена ...не вдигна градуси почти и не духа топло а само леееко хладко...ще се види и това...лята жанта 15-ка оригиналните за фиат...малко поожулен борд имат,но инъче нямат следи от удари и изправяне ...цялата химия за 3500 има си доста неща за оправяне,но за тая цена,ако двигателчето занапред работи добре ,смятам,че има хляб в колата....макар,че ако избирах аз нямаше да я взема,избора си е негов. Аз по принцип искам като купувам кола да седна и да карам,не да и оправям глезотийките и някои малки неща като свирката и радиото!
                ex.Мареа ТД100

                Коментар


                  #9
                  Ама явно брат ти е на това мнение.Сега ще поналее малко парички ама .... )))Да му е честита и много безаварийни километри.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

                  Коментар


                    #10
                    Хаиде честита да му е на човека :D .Всичко се оправя,не се коси,лека по лека всичко ще стане.Най важното е двигателчето да е наред.

                    Коментар

                    Working...
                    X