Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся броня, калник и фарове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся броня, калник и фарове

Търся броня от мареа ( дизел ), преден ляв калник от Браво ХГТ (96та) и 2 броя фарове от мареа с лупите.. Някой ако има да пише

Re: Търся броня, калник и фарове

GarrettT4 написа:
    Търся броня от мареа ( дизел ), преден ляв калник от Браво ХГТ (96та) и 2 броя фарове от мареа с лупите.. Някой ако има да пише
    колега това устройва ли те ама бронята е за боя .. смисал бях я одраскал и един реши че цветовете който има са едни и същи и я пръсна то се обели стана една ... манджя не си личи мн но ако трябва да се направи както трябва трябва се пръсне :P
    Прикачени файлове
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Все още търся .. Вече търся само ляв фар рефлекторен.. може и 2 ако са на разумна ценаКалник продължавам да търся, не съм сигурен дали и от мареа стават! Бронята още не е намеренаЗа предпочитане от Стара Загора .. или околносттаP.S: Търси се светло синият металик

Коментар

Имам рефлекторен фар оригинален Валео и един CARELLO по 60 лв. и VALEO с лупи по 120 лв/бр. или 220 лв./комплекта.

Коментар

Имам предна броня от фиат брава 1.9D мисля че са същите,няма забележка черна е на скоро боядисана с монтирани халогени! ОРИГИНАЛНА

Коментар

имам всичко от браво евтино 0885845337

Коментар

колега имаш ЛС

Коментар

колега от марея калник не става, първо е по издължен и второ отвора за мигача няма да ти стане, от брава стават но от мария не. Бронята става от марея. имам форове от марея, има калник от браво, брава само трябава да погледна за броня дали е останала от раздутите
                fiat coupe 2.0 16v-първата любов
                alfa romeo 155 1.8 8v-следващата
                fiat coupe 1.8 16v -отново във играта
                fiat coupe 1.8 16v-това ми беше четвъртата изгора
                fiat coupe 20 16v TURBO-дочаках ламята спаска, А съм сaмо на 20г.

Коментар

Взех си вече, но съм забравил да пишаКалника от мареа ТД100 и бронята от същата такава станаха без проблем ( при ХГТ стават ), фар взех от Брава

Коментар

Working...
                  X