160 | VELLUTO GRIGIOДа няма скъсано или изгорено. Може и без облегалка. Ако някой е виждал някъде да се продава темпра на части с такъв салон много ще съм благодарен да сподели!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам задна седалка за Темпра!
Collapse
X
-
С колегата луд, продаваме тези седалкиhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...далките са от Темпра, като цвета на корите на вратите бяха като твоите, светло сиви.
Коментар
-
Здрасти колега, и аз имам един салон за продаване. Салона е от Типо Грантуризмо, но мисля че става на Темпрата без проблем. Салона е светло сив плюш - луксозен с една дума и е в добро състояние. Мисля че цвета му е като на корите на вратите ти. Седалките са полу спортни със странична опора, а задната е с три обособени пасажерски места и е делима 40/60. Цена 50лвТелефона ми е 0885 061 999 Стоил
Коментар
-
Не е лошо
VET написа:Здрасти колега, и аз имам един салон за продаване. Салона е от Типо Грантуризмо, но мисля че става на Темпрата без проблем. Салона е светло сив плюш - луксозен с една дума и е в добро състояние. Мисля че цвета му е като на корите на вратите ти. Седалките са полу спортни със странична опора, а задната е с три обособени пасажерски места и е делима 40/60. Цена 50лвТелефона ми е 0885 061 999 СтоилFiat Tipo 1.6 DOHC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар