Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам задна седалка за Темпра!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам задна седалка за Темпра!

160 | VELLUTO GRIGIOДа няма скъсано или изгорено. Може и без облегалка. Ако някой е виждал някъде да се продава темпра на части с такъв салон много ще съм благодарен да сподели!
    Прикачени файлове
    1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

ако искаш имам цял салон(не е твоят цвят)с преден и заден подлакътникзадните седалки са падащи 40/60цената е много атрактивна

Коментар

И цял салон може стига да е моя цвят. Другите не ми харесват, а и по VIN е излязла с такъв.
      1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

С колегата луд, продаваме тези седалкиhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...далките са от Темпра, като цвета на корите на вратите бяха като твоите, светло сиви.

Коментар

Здрасти колега, и аз имам един салон за продаване. Салона е от Типо Грантуризмо, но мисля че става на Темпрата без проблем. Салона е светло сив плюш - луксозен с една дума и е в добро състояние. Мисля че цвета му е като на корите на вратите ти. Седалките са полу спортни със странична опора, а задната е с три обособени пасажерски места и е делима 40/60. Цена 50лвТелефона ми е 0885 061 999 Стоил

Коментар

Не е лошо

VET написа:
            Здрасти колега, и аз имам един салон за продаване. Салона е от Типо Грантуризмо, но мисля че става на Темпрата без проблем. Салона е светло сив плюш - луксозен с една дума и е в добро състояние. Мисля че цвета му е като на корите на вратите ти. Седалките са полу спортни със странична опора, а задната е с три обособени пасажерски места и е делима 40/60. Цена 50лвТелефона ми е 0885 061 999 Стоил
            Колега имам интерес за този салон ако още е наличен но след морето Около 29-30 ти имай ме в предвид.
            Fiat Tipo 1.6 DOHC

Коментар

Седалките на Типо са различни. :D
              1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Working...
              X