Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся този въздуховод; Punto 1.2 16v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся този въздуховод; Punto 1.2 16v

Много ми трябва този въздуховод. Сегашният се е нацепил на сгъвката. Punto 1.2 16v 99та година
    Mean green machine

Никой ли го няма ? Много ми трябва. Ако знаете някъде такова пунто на части пишете
    Mean green machine

Коментар

simiman написа:
      Никой ли го няма ? Много ми трябва. Ако знаете някъде такова пунто на части пишете
      Колега, ако беше пуснал темата в подходящия раздел до сега сигурно щеше да си забравил за проблема.Дано някой от модераторите я премести на правилното за целта място.

Коментар

колега и аз имам същото пунто със същия проблем и мн бързо го реших.след нацепеното го отрязах и му сложих спортен филтър и проблема е решен.
        ПУНТО МК1 1.2 16В

Коментар

А къде да пусна темата - в този раздел е пълно с подобни теми за маркучи и други части. Иначе варианта със спортен филтър го бях виждал на снимка някъде във форума и наистина е хитро и лесно, но доколкото съм чел за спортните филтри, трябва да е по-скъп за да е добър и издържа по-малко километри. Така ли е, и губи ли се нещо ако се сложи един спортен за 50-60лв например? Явно ще трябва да търся и друг начин, защото обиколих всички магазини по Симеон, прерових всичко при италианеца и няма такъв въздуховод за този двигател. А проблема е, че нов струва 110-120 лв, което е безмислено за един прост маркуч
          Mean green machine

Коментар

колега не се от4аиваѝ,ако искаш ще снимам и ще кача да видиш как се е полу4ило.
            ПУНТО МК1 1.2 16В

Коментар

ок, ако искаш го снимай
              Mean green machine

Коментар

Working...
              X