та белата стана ... http://pics.data.bg/albums/16314/crash сами виждате резултата, не съм решил да ли ще я правя, защото незнам дали ще има смисъл...Та търся следните неща накуп .... накуп заради може би по-изгодна цена и защото съм от провинцията и ако ги намеря някъде да отида да си ги взема всичките...Предна броня с халогени + предната част на пластмасите под калниците Фар ляв с ел. регулиране Фар десен с ел. регулиране Преден капак + декоративната маска Ляв калник + мигач за калника Радиатор воден (без клима) + кажух за вентилатор + вентилатор с перка Жило за съединител Затварящата греда пред радиатора (заключваща предния капак) Стойка за акумулатора (и борд комютъра) благодаря предварително...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
някои неща за Bravo
Collapse
X
-
Fiat Bravo 1.9 TD 100 FOREVER вече го няма ;(;(;(
п. п. продава се на части 0894719091 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=512287#512287
Ланча Либра 2.4 JTD - истината от която боли
-
Продавай я на части... колегите ще я схрускат като топъл хляб! Ремонта ще ти излезе по скъп и постоянно ще изниква нещо ново и ново... . Аз мога да ти купя копчето за халогените.
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
колега ще ти излезне колкото да си купиш два бравока, само компютара ти е 250-300лв, да не говорим за другите неща. кажи колко ще и търсиш във това състояниеfiat coupe 2.0 16v-първата любов
alfa romeo 155 1.8 8v-следващата
fiat coupe 1.8 16v -отново във играта
fiat coupe 1.8 16v-това ми беше четвъртата изгора
fiat coupe 20 16v TURBO-дочаках ламята спаска, А съм сaмо на 20г.
Коментар
-
компа и е здрав ... двигателя си пали и работи без проблем ... за това колко ще и искам така си мисля, че ако я пръсна на части ще и взема поне хилядарка ... за ремонт смятам че 2000лв. може и да ми стигнат и за това не знам какво да правя....~/'''''''''''''''''''''''''\~ Fix
[[ ]== //// ==[ ]] It
|\-----------------/| Again
|_|'-------------'|_| Tomorrow
Подпис по правилата!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар