Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

някои неща за Bravo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

някои неща за Bravo

та белата стана ... http://pics.data.bg/albums/16314/crash сами виждате резултата, не съм решил да ли ще я правя, защото незнам дали ще има смисъл...Та търся следните неща накуп .... накуп заради може би по-изгодна цена и защото съм от провинцията и ако ги намеря някъде да отида да си ги взема всичките...Предна броня с халогени + предната част на пластмасите под калниците Фар ляв с ел. регулиране Фар десен с ел. регулиране Преден капак + декоративната маска Ляв калник + мигач за калника Радиатор воден (без клима) + кажух за вентилатор + вентилатор с перка Жило за съединител Затварящата греда пред радиатора (заключваща предния капак) Стойка за акумулатора (и борд комютъра) благодаря предварително...
    ~/'''''''''''''''''''''''''\~ Fix
    [[ ]== //// ==[ ]] It
    |\-----------------/| Again
    |_|'-------------'|_| Tomorrow
    Подпис по правилата!

колега няма смисал да я правиш с мойто браво се случи нещо подобно ходих при сякви маийтори и ми казаха да не се занимавам с глупости...
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1.9 TD 100 FOREVER вече го няма ;(;(;(
    п. п. продава се на части 0894719091 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=512287#512287
    Ланча Либра 2.4 JTD - истината от която боли

Коментар

Продавай я на части... колегите ще я схрускат като топъл хляб! Ремонта ще ти излезе по скъп и постоянно ще изниква нещо ново и ново... . Аз мога да ти купя копчето за халогените .
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
      -------------------------------------
      1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

колега ще ти излезне колкото да си купиш два бравока, само компютара ти е 250-300лв, да не говорим за другите неща. кажи колко ще и търсиш във това състояние
        fiat coupe 2.0 16v-първата любов
        alfa romeo 155 1.8 8v-следващата
        fiat coupe 1.8 16v -отново във играта
        fiat coupe 1.8 16v-това ми беше четвъртата изгора
        fiat coupe 20 16v TURBO-дочаках ламята спаска, А съм сaмо на 20г.

Коментар

компа и е здрав ... двигателя си пали и работи без проблем ... за това колко ще и искам така си мисля, че ако я пръсна на части ще и взема поне хилядарка ... за ремонт смятам че 2000лв. може и да ми стигнат и за това не знам какво да правя....
          [[ ]== //// ==[ ]] It
          Подпис по правилата!

Коментар

ляв фар 60лвдесен 45лвпреден капак 120 с решеткапредна броня нова 95 +халогени нови 80 дватапредна престилка 40лв с лайсните под фароветекалник нов97 стойката за акомолатора подаръкрадиатор 133лв чисто новтова всичко прави 670правяти отстъпка и ги взимаш на 569лв

Коментар

благодаря за отговорите колеги... не съм решил дали ще я правя ако реша ще ти се обадя...
              [[ ]== //// ==[ ]] It
              Подпис по правилата!

Коментар

Имам.0888-41-29-74,02/927-55-23

Коментар

всички части без радиатора 400лв. на колата са все още. 0896584645
                  www.4astite.com

Коментар

ако не е било там дървото сега нямаше да се чудиш дали да я правиш Yellow_Flash_Colorz_PDT_13

Коментар

durex_a написа:
                      ако не е било там дървото сега нямаше да се чудиш дали да я правиш Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
                      То май добре че е било дървото, защото иначе можеше да е в дерето и...не ми се мисли

Коментар

да наистина дерето е супер дълбоко и свършва със скали... добре че беше дървото...колеги колата отдавна се продава на части темата не е актуална...
                        [[ ]== //// ==[ ]] It
                        Подпис по правилата!

Коментар

Working...
                        X