Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ - Кунтур от кора на фиат пунто 2001 г. Намерена !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помощ - Кунтур от кора на фиат пунто 2001 г. Намерена !!!

След като обиколих "Италянеца", " Интеркар 3000" и цялата улица Цар Симеон в търсене на кора стигнах и до тук. Търся да закупя кора за багажник (на която да сложа колони) за фиат пунто 2001 година ( Пунто 2 ) .С куриери не ми се занимава. Ако сте от София и имате такава (на приемлива сума) на момента мога да дойда да си я взема. Телефон : 0889 00 85 13 (Петър)Skype: nosensП.П. МОЖЕ И ДА Е РЯЗАНА ( НА ЕЛИПСИ ОБАЧЕ)

Никой ли няма ???

Коментар

Поради " огромния" интерес бих искал да перефразирам темата си ... Занимава ли му се на някой със Фиат Пунто 2 да се угоеорим за среща някъде и да взема кунтурите на кората поне да си спретна от шперплат ? ?? От Сердика съм, но бързо мога да стигна до всякъде ( в София) . Благодаря предварително

Коментар

Поради пълната Ви липса на заинтерсованост взех, че си направих сам кората Благодаря на вскички форумци за пълната им незаинтересованост и липса на интерес ! Помогнахте ми много наистина А сега ви казвам сбогом и повярвайте ми повече тука няма да стъпя !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Working...
        X